SNALAZI SE

Mlada mama Mirna Medaković: Ni odlazak frizeru više nije što je nekad bio

27.03.2018 u 19:57

Bionic
Reading

Blizanke zagrebačke glumice Mirne Medaković uskoro će proslaviti prvi rođendan, a mlada mama još uvijek se privikava na život s dvije živahne bebice

Kako izgleda pokušaj odlaska frizeru s dvije 11-mjesečne bebice pokazala je svima poznata zagrebačka glumica Mirna Medaković. Simpatičnom objavom na Instagram profilu nasmijala je mnogobrojne pratitelje, ali i pokazala s čime se susreće svakoga dana otkako je postala majka blizanki Zore i Kaje.

'Uspjet ćemo’, napisala je Mirna ispod fotografije na kojoj se vidi kako u naručju drži svoju kćerkicu, dok joj frizerka uređuje kosu. Za to vrijeme druga kćerkica sjedi na podu i zabavlja se kablovima.

Uspjet ćemo!! 🎈 @ivagaurina i ja🥇!!

Objavu dijeli Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep)

I dok je većini žena odlazak frizeru svojevrsno opuštanje i bjeg od svakodnevice, prepoznatljivom tv licu u trenutačnoj fazi to izgleda kao nemoguća misija.

male zagorske 🐠x2! #pampers #pampersswimmers #termetuhelj

Objavu dijeli Mirna Medaković Stepinac (@mirna_medstep)

U obiteljskim obvezama uvelike pomaže suprug Hrvoje Stepinac, no većinu stvari Mirna je navikla obavljati sama, a od prošlog proljeća i u društvu dvije živahne djevojčice. Kao i svakoj prvorotkinji, i njoj je na početku bilo jako teško, no s vremenom je uhvatila ritam.

  • +3
Mirna Medaković Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

‘Velika su mi podrška i pomoć Hrvoje i obitelj, a bez njih dvoje djece odjednom te s istim potrebama ne bih mogla podizati. Nedostaje mi sna, ali sve ostalo je super. Nije lako, ali nitko ni nije rekao da će biti’, rekla je simpatična glumica nedugo nakon poroda za Gloriju.