ljetna avantura

Mirna Maras Batinić šalje dobre vibracije s odmora u Dalmaciji

30.06.2021 u 11:11

Bionic
Reading

Voditeljica TV Binga Mirna Maras Batinić jedva je dočekala da se s obitelji spusti u omiljene dalmatinske krajeve te je s njima i prijateljima provela nezaboravne trenutke. Među ostalim su radi svojih mališana dio vremena proveli u živopisnom vodenom park u odmaralištu u Šibeniku koji joj se toliko svidio da otamo već danima objavljuje fotografije

Mirna Maras Batinić iskoristila je ljetne dane kako bi pobjegla na obalu i nakratko predahnula od poslovnih obaveza. Njezin feed vječno pršti od pozitive, uvijek je dobro raspoložena i dobro izgleda, a sada se pokazala u crnom, jednodijelnom kupaćem kostimu, a pozirala je i uz supruga Željka Batinića kojeg rijetko pokazuje na svom Instagram profilu.

'Ove slike želim na feedu da me sjete na ovaj prezabavan dan... izmame mi osmijeh na lice', opisala je fotografije nastale u bazenu. Svi joj, uz hrpu emotikona srčeka, poručuju da su ona i suprug divan par i da su prizori koje je pokazala - predivni.

Atraktivna 42-godišnja televizijska voditeljica rijetko napušta dom bez šminke i frizure, no tijekom ljetnih mjeseci, čini se, preferira potpuno prirodan look. Među ostalim je nedavno podijelila fotografiju na kojoj pozira bez trunke šminke na licu.

Mirna Maras Batinić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL