OBILJEŽILA LJETO

Mirna Maras zablistala u hit haljini s potpisom omiljenog brenda Hrvatica

14.10.2019 u 19:16

Bionic
Reading

Poput brojnih poznatih Hrvatica šesto izdanje Dječjeg festivala, koje se istovremeno održavalo u svim CineStarovim kinima u regiji, nije željela propustiti ni domaća televizijska voditeljica Mirna Maras Batinić

Na službeno otvorenje festivala i u društvu mezicimice, nekadašnja najseksi Hrvatica pristigla je u haljini koja je potpuno obilježila ovogodišnju ljetnu sezonu.

  • +3
Zara haljina s uzorkom Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara

Riječ je o bijeloj haljini na crne točkice koju je početkom proljeća predstavio popularan španjolski high street brend Zara, a da je u potpunosti zavladala prošlom sezonom dovoljno govori podatak da je na Instagramu otvoren profil posvećen upravo njoj s mnoštvom fotografija žena koje joj nisu uspjele odoljeti.

Zbog svoje efektnosti, nosiva je u svim situacijama i svim kombinacijama, zbog čega je, očito, i našla svoje mjesto u tisućama ormara diljem svijeta, pa tako i onom voditeljice Mirne Maras Batinić.

Da je itekako dobrodošla i u jesenskim mjesecima, Mirna je dokazala kombiniravši ju s klasičnim kožnim komadima u znaku crne jakne, remena i ručne torbe, dok se po pitanju obuće odlučila za visoke, brušene gležnjače.

  • +6
6. Dječji festival u Cinestaru Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar i Aleksandar Čavić