prava ljubav

Mirela Holy snimljena sa samozatajnim partnerom Sinišom kojeg ljubi već 27 godina

13.06.2024 u 11:51

Bionic
Reading

Pedstavljenje knjige u zagrebačkom klubu Sax! privukla je brojne poznate, a među njima i političarku i bivšu ministricu koja je i ovog puta privukla veliku pažnju. Na promociju je stigla sa životnim partnerom, fotografom Sinišom Bužanom

Mirelu Holy i Sinišu Bužana često se može vidjeti u romantičnim šetnjama hrvatskom prijestolnicom, a ovog puta pozirali su fotografima u večernjem izlasku. Naravno stigli su modno usklađeni u njezinoj omiljenoj, crnoj kombinaciji.

Zajedno su već 27 godina, a poznato je i da ne planiraju stati pred oltar. Ranije je objasnila da su u ovakvoj vezi zato što je ona 'ne ograničava i ne sputava nego joj daje prostor slobode uz istodobnu podršku'. Siniša je, kazala je partner koji 'otvoreno, bez jalove kritike, upozorava na njezine pogreške bez ambicije da je mijenja'. Priznala je da ne bi mogla biti u vezi s osobom koja bi je 'pokušavala promijeniti, odrediti joj okvire i pravila'.

Drugom prilikom je izjavila da ljubav nema veze s papirom i da je bitan odnos između dvoje ljudi, razumijevanje i prijateljstvo. Smatra da ljudi od svojih partnera 'imaju nerealna očekivanja' te da 'pojedinci žive u svijetu filmova pa takav scenariji priželjkuju i u stvarnom životu'.

'Kad nas dvoje izađemo to su uglavnom kavice, pića s prijateljima ili odemo u kino. Mi smo kao dedek i bakica, uopće više ne tulumarimo, nismo skloni noćnom životu, to nas je već prošlo", izjavila je za tportal.

tradicija je tradicija

Mirela Holy nije propustila ni današnju špicu, a pogledajte tko joj se pridružio

Pogledaj galeriju