UŽIVA U MAJČINSTVU

Miranda Kerr je trudna i čeka četvrtog sina

02.09.2023 u 17:00

  • +9

Miranda Kerr

Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Bionic
Reading

Slavna australska manekenka objavila je sretnu vijest da je trudna i da u obitelj stiže četvrti sin

Lijepa 40-godišnja Australka manekenske piste i snimanja zamijenila je obiteljskim životom i građenju vlastitog beauty carstva Kora Organics. Sad je na Snapchatu objavila da je trudna i da očekuje svoje četvrto dijete. Pozirajući u vrtu, Miranda Kerr otkrila je trbuh u crop topu i trapericama.

'Tako sam uzbuđena što mogu najaviti bebu br. 4', napisala je uz prvu snimku, a kasnije dodala drugu uz riječi 'I to je dječak'.

Miranda Kerr je već mama trojici dječaka: Mylesu, koji sljedeći mjesec navršava 4 godine, i petogodišnjem Hartu, koje je dobila u braku s Evanom Speigelom (33) izvršnim direktorom Snap Inc. U braku s glumcem Orlandom Bloomom dobila je sina Flynna, koji danas ima 12 godina.

U prilogu za Vogue Australia prošlog ljeta razgovarala je o životu sa svoje troje djece i dijeljenju vremena između Los Angelesa i Australije.

'Obitelj mi je na prvom mjestu, zatim posao, pa moja tvrtka, koja je kao još jedna beba, a onda, nažalost, moji prijatelji, ali neće biti tako zauvijek. Jednostavno volim biti majka i oduvijek smo željeli tri dječaka, tako da se osjećam zaista blagoslovljeno što imam tri zdrava dječaka' rekla je Kerr.

Na pitanje o mogućnosti povećanja obitelji, odgovorila je: 'Osjećam da sam otvorena za tu mogućnost, pa ćemo vidjeti što će Bog odlučiti.'

U razgovoru za časopis People krajem prošle godine Kerr je priznala da ju je suprug 'pokušavao uvjeriti' da prošire obitelj. Objasnila je i što joj je najdraže u majčinstvu: 'Samo gledam svijet očima svoje djece i razumijem da svako od njih ima drugačiji način viđenja svijeta. Iako su tri dječaka, odrasli su u sličnom okruženju, stvarno imaju drugačiju perspektivu i volim to razumjeti i učiti od njih. A radoznalost koju imaju djeca tako je zarazna'.