I OVO IM JE ZAJEDNIČKO

Među njima nema rivalstva: Evo što, osim Orlanda Blooma, povezuje Mirandu Kerr i Katy Perry

23.06.2019 u 15:10

Bionic
Reading

Osim što obje nisu mogle odoljeti holivudskom zavodniku Orlandu Bloomu, pjevačica i Viktorijina anđelica imaju još jednu dodirnu točku - obje su zaluđene dekorativnom kozmetikom te za svoje lice biraju samo najbolje

U svojim branšama jedne su od najpopularnijih žena - Katy Perry kao pjevačica, a Miranda Kerr kao model i Viktorijina anđelica - a povezuje ih jedna stvar. Katy Perry zaručena je za holivudskog glumca Orlanda Blooma, koji je bio u braku s Mirandom Kerr i s njom ima osmogodišnjeg sina Flynna.

No, čini se da razvod od Blooma lijepoj Mirandi Kerr nije ostavio gorak okus u ustima, a to je dokazala objavivši fotografiju na svom Instagram profilu, na kojem pozira upravo sa aktualnom zaručnicom svog bivšeg supruga, pjevačicom Katy Perry.

Naime, 35-godišnja Miranda organizirala je zabavu povodom lansiranja najnovijeg proizvoda njezine kozmetičke linije Kora Organics. Riječ je o serumu s vitaminom C, a kojim je oduševljena i Katy Perry, kao i njezina sestra Angela Hudson.

  • +8
Katy Perry i Orlando Bloom u Rimu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Miranda Kerr pozirala je u jarko ružičastoj kratkoj haljinici, kojom je pokazala da unatoč visokom stupnju trudnoće, osim trudničkog trbuha, nije nakupila višak kilograma. Nakon razvoda od Blooma, Miranda Kerr udala se za Evena Spiegela s kojim sada, nakon jednogodišnjeg sina Harta, očekuje drugo dijete.