novi angažman

Milu Horvat gledat ćemo u novogodišnjem programu HRT-a, kad je se pita za dečka kaže: 'Ništa ja ne skrivam, ali moj mir s mojom osobom i mojim ljudima nema cijenu'

31.12.2022 u 12:26

Bionic
Reading

Oni koji će ponoć dočekati uz male ekrane u novogodišnjem programu HRT-a imat će priliku gledati Milu Horvat. Popularna voditeljica bit će jedna od glavnih zvijezda u Silvestarskoj noći, a pjevat će i plesati zajedno s Barbarom Kolar, Ivom Šulentić, Mirkom Fodorom, Duškom Čurlićem i drugima. U intervjuu Mila otkriva kako tremu za vrijeme snimanja nije imala, a otkriva i zašto 'skriva' identitet svog dečka

Mila Horvat, koja se nedavno vratila iz Katra gdje je na Svjetskom nogometnom prvenstvu bodrila Vatrene, otkriva kako je dogovor s HRT-om 'pao' još za vrijeme snimanja emisije 'Zvijezde pjevaju'. Kaže kako za novogodišnji doček ne voli ništa planirati te da je kod nje uvijek spontano. U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju Mila otkriva kako je za nju idealan doček u društvu voljenih, odabranih ljudi.

A u krugu njezinih voljenih ljudi svakako je i njezin dečko, menadžer iz Španjolske o kojem nerado govori u javnosti. 'Ništa ja ne skrivam, samo smatram da privatan život treba ostati tamo gdje mu je mjesto, dakle, u privatnosti, daleko od javnosti. Mogu razumjeti da za javne osobne uvijek postoji pojačan interes o njihovim životima, ali meni je moj mir s mojom osobom i mojim ljudima najvažniji. To nema cijenu,' odlučno kaže Mila za Slobodnu Dalmaciju. Uz to dodaje, svoj život vidi bilo gdje, samo da je uz voljenu osobu, a trenutno živi na relaciji London-Zagreb.

'Zaista se osjećam najbolje dosad, a to proizlazi upravo iz tog balansa, ravnoteže koja dolazi s godinama, sa životnim iskustvom i zrelošću. Najvažnije životne lekcije naučila sam iz najtežih situacija i na tome sam zahvalna. Da nije bilo tako, danas ne bih bila to što jesam,' kaže Mila.

  • +4
Mila Horvat Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX