UVIJEK U FOKUSU

Mila Horvat prekinula nagađanja: 'Ne, nije točno da se vraćam na HTV'

22.12.2022 u 23:00

Bionic
Reading

U srijedu navečer u Kristalnoj dvorani hotela Westin održana je svečanost 'Veliki dan hrvatskog sporta' na kojoj je Hrvatski olimpijski odbor proglasio i nagradio najuspješnije sportašice i sportaše u godini na izmaku. Za vođenje programa bili su zaduženi Ivica Blažičko i Mila Horvat koja se ove godine nakon medijskog zatišja vratila pred kamere

Sportska novinarka Mila Horvat vratila se iz Katra, gdje je bodrila Vatrene na Svjetskom prvenstvu. Odmah je uskočila u voditeljsku ulogu na jučerašnjoj dodjeli nagrada Hrvatskog olimpijskog saveza.

Taj angažman kao i nedavno natjecanje u HTV-om showu 'Zvijezde pjevaju', su pokrenuli i špekulacije da se opet vraća na državnu televiziju gdje će među ostalim voditi novogodišnji program (i zapjevati). 'Ne vraćam se na HTV. Ja sam free lancer i surađujem s klijentima koji me žele angažirati. To je moj modus operandi', izjavila je za 24sata. Na pitanje je li suradnja s HRT-om samo jednokratna, rekla je da je 'zasada je to - to, a za dalje će vidjeti'.

Inače, tijekom boravka u Katru je zaintrigirala javnost videom koji je podijelila u pričama na Instagramu i u kojem se vidio nepoznati muškarac za koje se nagađa da joj je dečko kojeg uspješno skriva od javnosti. O njemu je poznato tek da je 'poslovni čovjek koji puno putuje' te da su već šest godina zajedno.

  • +4
Mila Horvat Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX