U 'GOLOJ' HALJINI

Prekrasna Mila Horvat vratila se u voditeljsku ulogu i zabljesnula u srebrnoj kreaciji

22.12.2022 u 11:29

Bionic
Reading

Sinoć je održana velika svečana ceremonija dodjela nagrada Hrvatskog olimpijskog saveza, a voditeljica svečanosti bila je proslavljena hrvatska sportska novinarka Mila Horvat. U zadnje vrijeme Horvat je sve aktivnija u javnom životu, a njezina ljepota i sjajna figura rijetko kad padaju u drugi plan

Mila Horvat nedavno se vratila na male ekrane, a ovaj put prihvaća samo angažmane u kojima je osigurana dobra zabava ili ju za projekte vežu emocije i profesionalna odgovornost ljubavi prema sportu. Nakon što je gledateljima predstavila svoju opuštenu i zabavnu stranu u HRT-ovom glazbenom showu 'Zvijezde pjevaju', vratila se za voditeljski mikrofon povodom svečane dodjele nagrada sportašima i sportašicama.

Sinoć je u zagrebačkom hotelu 'Westin' održana godišnja dodjela nagrada hrvatskim sportašima i sportašicama za postignuća u godini koja odlazi, a slavili su hrvatski ronioci, vaterpolisti, braća Sinković s braćom Fantela te jedna od najpoznatijih atletičarki danas, Sandra Perković.

Proslavljena bacačica diska pokazala je svoju elegantnu stranu u crnoj elegantnoj haljini ukrašenoj perjem, a društvo joj je pravio njezin trener i dugogodišnji partner Edis Elkasević.

Sandri je čestitala i Mila Horvat, koja je svojom ljepotom i prekrasnom haljinom očarala sve prisutne.

Naša sportska novinarka odabrala je haljinu s potpisom Matije Vuice pa su riječi o posebnosti i dojmu haljine potpuno suvišne. 'Gola' haljina sa srebrnim šljokicama, naglašenim ramenima te velikim rasporom koji otkriva Miline zavodljive noge zbilja je bila pun pogodak za noć ovakve prilike! Haljina ima posve gola leđa, koja je Horvat otkrila složivši dugi visoki rep.

nagrade hrvatskog olimpijskog saveza

Na velikoj sportskoj svečanosti pojavila se krema hrvatskog sporta, a Sandra Perković blistala je uz svog dečka Edisa Elkasevića

Pogledaj galeriju