kuma & kumče

Miley Cyrus podijelila je urnebesnu reakciju Dolly Parton kada joj je rekla da razmišlja o promjeni boje kose

30.12.2022 u 21:38

Bionic
Reading

Dolly Parton i Miley Cyrus u kumskom su odnosu, a mlada pjevačica promjenom boje kose u plavo postala je svojevrsni 'produžetak' svoje kume. Kada je poželjela vratiti se smeđoj boji kose, Parton se nije slagala

Dolly Parton je dobila ulogu 'vilinske kume' nakon što je ranih 90-ih radila s Billyjem Rayem Cyrusom, a već od rođenja je uz Miley Cyrus podržavajući ju u njezinoj karijeri i privatnom životu. Iako je kuma postala spletom okolnosti nakon kratke suradnje s njezinim ocem, Miley i Dolly jako su bliske.

'Ja sam nekako produžetak Dolly Parton, tako da ću biti plavuša,' rekla je jednom prilikom Cyrus prije negoli je odlučila svoju smeđu kosu ofarbati u plavo poput kume. ‘Ti budi ti, ja sam ja, i zajedno imamo savršen duo’, odgovorila je na to Parton.

Zajedno su nastupile mnogo puta, a Miley Cyrus podijelila je kako je njezina kuma reagirala kada je sada plavokosa Miley podijelila razmišljanje da ponovno postane brineta.

'Nikad prije nisam vidjela Dolly stvarno uplašenu. Ponašala se kao da sam joj rekla najgoru vijest koju možete zamisliti. Zgrabila je svoje bisere, dahtala, vratila se i rekla: 'Ne možeš to učiniti. Ti si ja.'', prepričala je Cyrus reakciju svoje 76-godišnje kume.

  • +5
Miley Cyrus i Dolly Parton Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia