zaljubljena u stranca

Mila Horvat uživa u čarima noćnog života u društvu tajanstvenog muškarca: Mnogi se pitaju je li to njezin dečko Španjolac

16.12.2022 u 11:42

Bionic
Reading

Sportska novinarka koju su gledatelji donedavno mogli pratiti u natjecateljskom showu 'Zvijezde pjevaju' boravi u Katru te prati i podržava našu reprezentaciju na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Između utakmica gušta 'istražujući' Dohu i to noću

Mila Horvat nedavno se javila iz Katra i pohvalila fotografijom na kojoj pozira s roditeljima Luke Modrića na tribinama nakon nogometnog spektakla između Hrvatske i Kanade. 'Tata i mama Modrić... Uvijek u srcu', napisala je u opisu. Kasnije je objavila i fotografiju s obitelji Modrić na kojoj im se pridružila Lukina mlađa sestra Diora.

Sada je u Instagram pričama pokazala podulji video iz noćne vožnje, na kojem se vidi da je u automobilu bez krova i u društvu tajanstvenog muškarca (snimila ga je nehotice).

Sportska novinarka i voditeljica uvijek se trudila sakriti detalje iz privatnog života, a tu tradiciju neočekivano je prekinula prošlog proljeća. Otkrila je da je već dugo sa svojim partnerom koji je stranac, točnije Španjolac. Rekla je da joj odgovara jer uz njega može biti svoja te da gaje jednake vrijednosti, imaju isti način života i pogled na njega.

Prije više godina izjavila je da su puno veće šanse da se zaljubi u nekog tko nije iz Hrvatske. 'Dogode se simpatije i to uglavnom sa strancima. Moji se uvijek šale – Hrvat si? Kod Mile ne dolaziš u obzir', rekla je tada. Podsjetimo, prošle godine se odlučila odseliti iz Hrvatske i zbog novog posla nogometne agentice preseliti u Veliku Britaniju te je dala otkaz na TV Areni. Ondje je živjela na relaciji London - Manchester kod svojih prijatelja.

  • +3
Mila Horvat Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT