prizor za pamćenje

Izazvala senzaciju: Mila Horvat u Dohi se skinula u badić i otkrila besprijekorno isklesano tijelo

17.12.2022 u 09:52

Bionic
Reading

Sportska novinarka Mila Horvat trenutno boravi u Dohi gdje bodri našu reprezentaciju na Svjetskom nogometnom prvenstvu. U pauzama od navijanja punim plućima uživa u Katru, a obožavatelje časti fotografijama koje objavljuje na svom profilu na Instagramu

Sportska novinarka koju su gledatelji donedavno mogli pratiti u natjecateljskom showu 'Zvijezde pjevaju' na početku prvenstva spakirala je kofere i otputovala u Katar gdje bodri našu reprezentaciju. Dogodovštine i zanimljive trenutke svog boravka u Dohi dokumentira i na društvenim mrežama.

Tako se nedavno pohvalila fotografijom na kojoj pozira s roditeljima Luke Modrića na tribinama nakon nogometnog spektakla između Hrvatske i Kanade. Nakon toga privukla je pažnju videom koji je objavila na svom Instagram Storyju.

Podulji video prikazuje kako Milu kako gušta 'istražujući' Dohu i noću, a za vrijeme noćne vožnje nehotice je snimila i tajanstvenog muškarca s kojim je bila u društvu. Mnogi su se odmah pitali je li to njezin dečko, Španjolac kojeg pomno skriva od znatiželjnika.

  • +4
Mila Horvat Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic / CROPIX

Sportska novinarka i voditeljica pomno čuva detalje svog privatnog života o koje vro rijetko govori. Ipak, prošlog proljeća je priznala da je već dugu u vezi, a da je njezin partner stranac.

Kako god, Mila u Katru uživa punim plućima, a prije povratka puni baterije i upijajući sunčeve zrake. Tako je na Instagramu objavila najnoviju fotografiju, onu s plaže u Dohi. Odjevena u dvodijelni badić koji je u punom sjaju otkrivaju njezino besprijekorno oblikovano tijelo Mila se prepustila čarima plaže i mora na zapadnoj obali Perzijskog zaljev. Preko ramena ovlaš je prebacila mekan i prozračan šal s resama koji je djelomični zaklonio njezinu siluetu.

Uz dvije fotografije Mila je napisala: 'Kupanje u prosincu…neprocjenjivo.' Objavljeni prizori, očekivano, svidjeli su se njezinim brojnim obožavateljima koji su je nagradili komplimentnima i emotikonima u obliku srca.

  • +30
SP Katar: Hrvatski navijači iznenadili Vatrene ispred hotela uoči susreta Hrvatska - Kanada, 27.11.2022. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX