raspričala se

Mila Horvat: 'Ja tu Dilettu nisam nikad gledala, uvijek sam više za one žene koje su čitav paket'

14.11.2022 u 14:46

Bionic
Reading

Nakon samo četiri emisije sportska novinarka i voditeljica ispala je iz showa 'Zvijezde pjevaju'. Progovorila je o svojim novim, pjevačkim iskustvima, ali i bolesti, sportskom novinarstvu i mentorima, ženskim komentatorima, odlasku u Veliku Britaniju, novom poslovnom angažmanu

'Moja pjevačka karijera je traja mjesec dana, sasvim dovoljno za moje pjevačke ambicije. Pjevanje još uvijek aktualno i tema broj 1 čak i prije svjetskog nogomentog prvenstva u Kataru što mi je simpatično i drago jer je mali odmak od muškog svijeta, nogometa i sporta', izjavila je Mila Horvat u Podcast Inkubatoru. Rekla je da joj je bila želja da u showu 'Zvijezde pjevaju' bude u paru sa ženom. Priznala je da sad i dalje pjevuši ali i da piše pjesme.

Favoriti showa su joj Jelena Miholjević i član grupe Let 3, Zoran Prodanović Prlja. Prisjetila se i nastupa u showu 'Plesa sa zvijezdama' 2010. godine i svog ulaska u finale sa Robertom Schubertom. Otkrila je da joj je bilo naporno i da najviše voli free style ples. Već ima zanimljivih ponuda, a kad je riječ o kulinarstvu (i eventualnom pojavljivanju u jednom od takvih emisija u budućnosti) kazala je da zna kuhati ali da joj nije gušt kuhati za sebe samu zbog čestih putovanja. Obožava peči kolače i to joj je antistres terapija.

  • +3
Mila Horvat Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Na pitanje o treninzima rekla je da vježba prije svega zbog zdravlja. 'Shvatiš da ako nemaš ispušni ventil prije svega zbog zdravlja, shvatiš da ne možeš funkcionirati'. Već 16 godina radi s trenericom individualne treninge. 'Ja sam se nakon epizoda od tri operacije zaredom zapravo povukla. Tad sam se poukla s televizije, to mi je bio znak da moram stati'', poručila je.

Dodala je kako se nije skroz povukla nigdje jer nitko ne može znati što će ga snaći u životu. 'Došla mi je prilika da odem iz Hrvatske i s televizije i okušam se u nečem drugom. Uvijek ću si naći što će mi biti razbijanje rutine'. Otvorila joj se opcija da ode u Veliku Britaniju. Drži da je to bila dobra odluka i da se i dalje bavim novinarskim poslom za koji je naiskusnija i za koji se školovala.

Izvor: Društvene mreže

Na temu izgleda kaže da joj nikad nije bio u prvom planu nego joj je čak i smetao. Od jednih kao svojih najdražih sugovornika izdvojila je Carla Angelotija i Guardiolu. Prisjetila se anegdote s Milanom Badeljem kad je došao u emisiju i stao. 'On je zadnji za kojeg bih pomislila da će se blokirati', iskrena je Hiorvat.

Kad su na red stigla pitanja gledatelja, dotaknula se Dilette Leotte, čuvene Talijanke kojoj tepaju da je najljepša sportska novinarka svijeta. 'Iskreno, ja tu Dilettu nisam nikad gledala na televiziji, ali sve je super i atraktivno ako je to njezin izbor, ali ja sam uvijek više za one žene koje su čitav paket. Znači, ne samo taj izgled i neka simpatičnost uz teren, nego ozbiljan posao i ozbiljan projekt. Od analize do vođenja i svega ostalog. Ali šaljem veliki pozdrav Diletti', odvratila je Horvat.

Kaže da nikad nije čula da je uspoređuju s njom i da joj ne mogu goditi usporedbe s njom jer joj 'fizički dio uopće nije bitan, više joj gode komentari da rade kvalitetan posao'. Kolegicu Mirtu Šurjak, izjavila je, obožava,