NIJE MOGAO NASTUPATI

Mick Jagger se obratio obožavateljima: 'Osjećam se puno bolje'

15.06.2022 u 23:04

Bionic
Reading

Rolling Stonesi u ponedjeljak su u zadnji čas odgodili koncert u Amsterdamu nakon što je njihov frontmen dobio simptome covida-19 pri dolasku na amsterdamski stadion Johan Cruijff ArenA

'Hvala svima na lijepim željama i porukama zadnjih nekoliko dana. Osjećam se puno bolje i jedva čekam da se vratim na pozornicu sljedeći tjedan! Datum u Amsterdamu pomaknut je na 7. srpanj, a imat ćemo vijesti i o novom terminu u Bernu. Vidimo se uskoro!', poručio je Mick Jagger na društvenim mrežama.

Glazbenik je 2019. podvrgnut zahvatu zamjene srčanog zaliska zbog čega su također morali stati s nastupima. Kad je pak riječ o aktualnoj europskoj turneji povodom 60. obljetnice nazvanoj 'Stones Sixty', Amsterdam je trebao biti treći koncert nakon što su u četvrtak nastupali u Liverpoolu.

Podsjećamo, ova turneja je drukčija od dosadašnjih budući da im nedostaje četvrti član kultne ekipe, nerazdvojne od 1963. godine. S Charliem Wattsom činili su dream team 58 godina, do kolovoza prošle godine kad je legendarni bubnjar preminuo u dobi od 80 godina. Watts je prethodno bio liječen od raka grla 2004.. Bend je odlučio da na njegovo mjesto dođe Amerikanac Steve Jordan.

  • +11
Rolling Stonesi u Madridu Izvor: Profimedia / Autor: Ricardo Rubio / Zuma Press / Profimedia