BIVŠI PREDSJEDNIČKI PAR

Michelle Obama otkrila tko je bolji u kuhinji - ona ili suprug

18.03.2021 u 12:59

Bionic
Reading

Bivši predsjednički par koji je odradio dva mandata u Bijeloj kući u razdoblju od 2009. do 2017. godine ne prestaje ni danas zanimati američku i svjetsku javnost

Bez sumnje jedna od najomiljenijih prvih dama, gostovala je u emisiji na Extra TV gdje bez zadrške otkrila zanimljive detalje iz obiteljskog života.Upitana tko je bolji kuhar, ona ili suprug Barack Obama, Michelle (57) je u svom stilu simpatično odgovorila: 'Pa, nitko od nas ne kuha baš puno u posljednje vrijeme'.

Bivša prva dama rekla je da kad su bili u 'fazi kuhanja' da je ona ipak više obavljala svakodnevne obveze pripremanja jela.

Autorica bestselera 'The Becoming' koja ovih dana promovira svoju novu dječju kulinarsku emisiju na Netflixu 'Waffles + Mochi' dodala je da, iako je možda ona bolja kuharica kad je u pitanju pripremanje jela tokom tjedna, Barack ima nekoliko svojih specijaliteta koja zna fantastično pripremiti.

'Rekla bih da sam bila bolja, ali on je ipak imao svoje posebne obroke', rekla je Michelle. 'Zna napraviti zbilja jako dobar chili i jela koja se pripremaju u woku', rekla je prva dama.

  • +4
Barack i Michelle Obama Izvor: EPA / Autor: SAUL LOEB / POOL

Ispričala je i kako je uživala pripremati obroke za svoje kćeri, Sashu (19) i Maliju (22) kad su bile mlađe. 'Mislim da djeci treba vremena da se razviju njihovi okusni pupoljci ... Dakle, najvažnije je bilo da bar isprobaju jelo. Imala sam pristup: 'Samo pokušajte. Možda vam se sada neće svidjeti, ali pomoći će vam da se pripremite za neki novi, uzbudljivi okus', rekla je.

Inače, kako je ranije najavljeno, Michelle Obama pokrenula je svoj kulinarski show na Netflixu namijenjen najmlađima. Bivša prva dama bit će zvijezda i izvršna producentica emisije 'Waffles+Mochi', koja se počela prikazivati 16. ožujka.

Glavne zvijezde showa su dvije lutke, Waffles i Mochi, a Obama je vlasnica trgovine. Kako je pojasnila, kroz emisiju će biti prikazano njihovo zajedničko 'putovanje' na kojem će se okušati u kulinarstvu.

'Uz pomoć prijatelja, među kojima je i vlasnica supermarketa Michelle Obama, te čarobne leteće košarice za kupnju koja je zamišljena kao vodič, glavni likovi Waffles i Mochi putovat će svijetom i posjećivati razne kuhinje, restorane, farme i domove, pripremati jela s raznovrsnim začinima uz pomoć poznatih chefova, djece i poznatih ličnosti', najavili su iz Netflixa.