I ONA JE GLEDALA INTERVJU

Michelle Obama osvrnula se na izjave Meghan Markle: 'Razmišljam o važnosti obitelji i samo se molim da postoji oprost'

16.03.2021 u 14:10

Bionic
Reading

Bivša američka prva dama osvrnula se na eksplozivni intervju koji su Meghan Markle i princ Harry dali Oprah Winfrey prošlog tjedna, a fokusirala se na dio o rasizmu

Nakon eksplozivnog intervjua Oprah Winfrey ne prestaje se pričati o medijskom istupu princa Harryja i Meghan Markle te njihovim optužbama na račun kraljevske obitelji. Na intervju se osvrnula i nekadašnja američka prva dama Michelle Obama te je o svemu progovorila za Access Hollywood.

Prvo što je Michelle Obama rekla bilo je da je nije iznenadilo kada je Meghan Markle iznijela detalje o navodnom rasizmu unutar kraljevske obitelji.

'Nadam se da, kad razmišljam o tome kroz što prolaze, razmišljam o važnosti obitelji i samo se molim da postoji oprost, a u određenom trenutku postoje jasnoća, ljubav i odlučnost, jer nema ništa važnije od obitelji', rekla je 57-godišnja Michelle Obama, a koja je na tu temu govorila i u showu 'NBC Today' voditeljice Jenne Bush Hager:

  • +4
Meghan Markle kod Oprah Winfrey Izvor: Profimedia / Autor: CBS / Ferrari / Profimedia

'Kao što sam već govorila ranije, rasa nije novi fenomen u svijetu ljudi druge boje kože i nije bilo potpuno iznenađenje čuti njezine osjećaje tako artikulirane.'

Inače, još je 2019. godine Michelle Obama rekla za Meghan Markle da je njezina prijateljica i 'pažljiva liderica'.