ZDRAVLJE JE NAJVAŽNIJE

Jill Biden osobnim se poklonom zahvalila Michelle Obami na svemu, bivša prva dama ne krije oduševljenje

04.02.2021 u 14:15

Bionic
Reading

Njihovo prijateljstvo traje već godinama, a dodatno su se zbližile u doba kada je Barack Obama postao predsjednik, a Joe Biden njegov zamjenik. Kako bi joj zahvalila na svemu, Jill Biden sada je svojoj prijateljici, bivšoj prvoj dami poslala košaru prepunu povrća i to ne bilo kakvog

Još je 2009. godine, u povrtnjaku Bijele kuće, Michelle Obama zasadila razno povrće, a upravo je iz njega sada Jill Biden, aktualna američka prva dama ubrala plodove i poslala ih svojoj prijateljici u košari.

Michelle Obama objavila je fotografiju poklona i zahvalila riječima: 'Volim te Jill!' Bivša prva dama nije mogla sakriti oduševljenje dobivenim povrćem, budući da je i sama u povrtnjaku, koji je dio južne tratine Bijele kuće, provodila dosta vremena.

Upravo povrće uzgojeno tamo poslužuje se prvoj obitelji i njihovim gostima u Bijeloj kući. Sama košara nije trebala putovati daleko i sve je stiglo svježe ubrano, budući da obitelj Obama, otkako su napustili Bijelu kuću, žive svega nekoliko kilometara dalje, u washingtonskoj četvrti Kalorama.

  • +6
Jill Biden, Michelle Obama Izvor: Profimedia / Autor: SCOTT OLSON / Getty images / Profimedia

Inače, čini se da je Jill Biden odlučila svoju ulogu prve dame iskoristiti i kako bi zahvalila svima koje smatra važnima u njihovim životima. Tako je nedavno odnijela kolače Nacionalnoj gardi, kako bi im zahvalila što čuvaju njih, ali i zgradu Kongresa.