Prirodna ljepota

Mia Negovetić više nije djevojčica: U novom spotu otkrila je svoj novi imidž

23.07.2020 u 14:37

Bionic
Reading

Simpatična Riječanka imala je samo 12 godina kad je osvojila Hrvatsku pobjedom u 'Zvjezdicama'. Nije dugo trebalo da se o uspjehu talentirane djevojčice pročuje i izvan granica Lijepe Naše pa je tako dospjela do američkog talent showa 'Little Big Shots'. Godinama je oduševljavala svojim moćnim glasom, a sad se mnogi dive i tome kako danas izgleda

Mnogi pamte njezine dječačke dane kada se i odijevala kao da je iz Disneyjevih filmova. Sada je Mia Negovetić postala prava mlada dama koja će u listopadu postati punoljetna. Maknula je naočale i raspustila kosu, a šminku gotovo i ne koristi pa dolazi do izražaja njezina prirodnost i ljepota dok su joj stajlinzi ženstveni.

Podsjetimo, zahvaljujući svom talentu dospjela je u američki televizijski show 'Little Big Shots', nakon čega je odradila i dojmljive nastupe u Hrvatskoj, a oduševila je i svojom izvedbom himne za svečani vojni mimohod kojim je obilježena 20 godina vojne akcije Oluja.

Bila je i članica žirija showa 'Zvjezdice' te je zamalo pobijedila na ovogodišnjoj Dori. Naime, pjesmom 'When It Comes To You' osvojila jednak broj bodova kao Damir Kedžo prema glasanju stručnog žirija, ali su u njegovu korist presudili glasovi publike. Napunila je i KD Vatroslava Lisinskog, a u SAD-u je među ostalim gostovala u showu kultne voditeljice i glumice Ellen DeGeneres te snimila singl na engleskom jeziku naziva 'Trouble' s Danom Richardsom, gitaristom nekad popularnog benda One Direction.

Mia i dalje uspješno gradi svoju pjevačku karijeru i predstavlja pjesmu 'Pusti'. Inspiracija za novi singl došla joj je u razdoblju karantene.

'Matko Basara, Borna Benko koji je odsvirao gitare i ja u naletu inspiracije tijekom karantene, na moj već gotov tekst, napravili smo glazbu i djelomični aranžman i baš mi se nekako činilo da je ova pjesma prigodna za ovo ljeto i ima potencijala biti dobra. Meni svakako je. Olja Dešić je svojom aranžmanskom 'magijom' kao i uvijek produkcijski doveo pjesmu na razinu kakvu smo htjeli. Mislim da smo svi u nju ugradili dio svoje emocije što mi je jako drago', kazala je pjevačica.

Izvor: Društvene mreže