ZABAVA POD ZVIJEZDAMA

Drugog dana 60. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku koncert je održala Mia Negovetić

21.06.2020 u 23:57

Bionic
Reading

Mia Negovetić nastupila je na drugoj večeri Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku, kojeg je dan ranije otvorila Katja Krnčević, gospođa koja je radila na prvom Festivalu davne 1958. godine, a u tome su joj pomogle i njezine dvije unuke

'Uspjeli smo organizirati 60. Međunarodni dječji festival, nismo htjeli odustati od njega, pa makar svaki gledatelj trebao stajati 15 metara jedan od drugog, ali moramo nastaviti biti odgovorni', poručio je pri samom otvorenju festivala u subotu Željo Burić, gradonačelnik Šibenika.

Ljetna pozornica na ovogodišnjem otvaranju Međunarodnog dječjeg festivala je bez tribina, a ulaz je slobodan pa su prve redove zauzeli mališani.

Čast da svojim nastupom uveliča drugu večer Međunarodnog dječjeg glazbenog festivala pripala je talentiranoj Miji Negovetić.

'Naši nacionalni festivali održavaju se u nekim drugačijim okolnostima, bez stranih gostiju, s puno hrvatskih umjetnika. Po ovom odazivu vidim da će se Šibenik kroz ova dva tjedna potvrditi kao svjetsko središte umjetnosti za djecu i mlade. Želim vam da budete odgovorni, pažljivi, da uživate i da prenesete vašim prijateljima koji nisu mogli doći da Festival ide dalje i da ih čekamo ponovno sljedeće godine', poručila je na svečanom otvorenju ministrica Obuljen-Koržinek.

  • +13
Drugog dana 60. Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku koncert je održala Mia Negovetić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL