lijepa riječanka

Spremna je za nastup u Opatiji: Mia Negovetić pokazala kako će biti našminkana, a neke je podsjetila na pjevačicu Magazina

04.02.2021 u 11:23

Bionic
Reading

Prošle godine je nastupila na Dori s pjesmom 'When it comes to you' zauzevši visoko drugo mjesto, a ove godine natječe se s pjesmom 'She’s Like a Dream'. Osamnaestogodišnja miljenica publike spremna je za skorašnju prezentaciju na popularnom glazbenom natjecanju

Mia Negovetić najavila je da će njezin ovogodišnji nastup na Dori u Opatiji 13. veljače biti 'puno veći show nego prošle godine'. Obožavateljima na društvenoj mreži otkrila je kako će izgledati njezina šminka. Na snimci koju je objavila zavodljivo gleda u kameru, a osim brojnim komplimenata, neki su komentirali i da nalikuje na Andreu Šušnjaru.

Upoznali smo je kao perspektivnu djevojčicu, a Mia Negovetić je sada napunila 18 godina i nezaustavljivo gradi glazbenu karijeru. Prošle godine pobjeda na Dori za dlaku joj je izmakla na što je izjavila da je to za nju bio veliki uspjeh bez obzira što ona nije pobijedila. Isto tako, kazala je da bi joj bilo krivo da je pobijedila i da je Eurosong otkazan. Žao joj je što Damir Kedžo nije uspio stati na Eurovizijsku pozornicu ali je sigurna da će se on vratiti na Doru kad dođe trenutak za to.

  • +5
Mia Negovetić Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

'Očekujem dobru zabavu i da moj tim i ja budemo zadovoljni nastupom, pripremamo se jako, tim je fenomenalan, a nadam se da će na Eurosong otići onaj koji to stvarno zasluži, pjesmom, nastupom i emocijom', ispričala je nedavno za tportal.