KONDICIJSKO PJEVANJE

Završne pripreme za Doru: Sad znamo zašto Mia Negovetić pjeva s takvom lakoćom

07.02.2021 u 23:00

Bionic
Reading

Prošle godine pobjeda na Dori Miji Negovetić je za dlaku izmakla, ali i osvojeno drugo mjesto mlada pjevačica doživjela je velikim uspjehom. Ove godine vraća se u Opatiji, a 13. veljače na pozornici dvorane Marino Cvetković izvest će pjesmu 'She’s Like a Dream'

Nedavno je Mia najavila da će njezin ovogodišnji nastup na Dori biti 'puno veći show nego prošle godine', a potom je obožavateljima na društvenoj mreži otkrila kako će izgledati njezina šminka, zbog čega je zaradila same pohvale.

'Očekujem dobru zabavu i da moj tim i ja budemo zadovoljni nastupom, pripremamo se jako, tim je fenomenalan, a nadam se da će na Eurosong otići onaj koji to stvarno zasluži, pjesmom, nastupom i emocijom', ispričala je nedavno Mija za tportal.

  • +5
Mia Negovetić Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Na mnogim dosadašnjim nastupima osamnaestogodišnja miljenica publike očaravala je sve lakoćom svog vrhunskog pjevanja, a u nedjelju je na Instagramu pokazala što je mislila kad je rekla 'pripremamo se jako'.

Hit izraelskog kantautora Asaf Avidana 'One Day', Mia ja je pjevala trčeći na orbitrek spravi.

'Pa moraš biti u kondiciji da možeš nositi onu kristalnu Doru kad pobijediš', jedan je od brojnih ohrabrujućih komentara Mijinih obožavatelja.