najmlađa pjevačka zvijezda

Mia Negovetić proslavila rođendan: Nekadašnja slatka djevojčica koja je sve osvojila pjevajući našu himnu, postala je punoljetna

06.10.2020 u 10:03

Bionic
Reading

Simpatičnu Riječanku je publika prvi put upoznala u dječjem pjevačkom natjecanju 'Zvjezdice' u kojem je i pobijedila. Nakon toga Mia Negovetić je nastupala diljem Hrvatske, ali i u inozemstvu te je svojim vokalom i šarmom osvojila i američku publiku. Ovih dana proslavila je svoj 18. rođendan

Mia Negovetić više nije djevojčica koju smo gledali kako osvaja pozornice showova i gostuje u svjetskim emisijama ili hrabro pjeva himnu na svečanom vojnom mimohodu kojim je obilježena 20 godina vojne akcije Oluja. Napunila je 18 godina, a na društvenim mrežama se nasmiješena zahvalila mnogobrojnim čestitarima na lijepim željama.

View this post on Instagram

Hvala svima na čestitkama! ❤️

A post shared by Mia Negovetic (@mia.negovetic) on

U uspješno osvajanje glazbene scene krenula je još kao djevojčica, a nedavno je izjavila da bi se glazbeno htjela povezati s Dinom Jelusićem. Rekla je da se nada da će imati priliku ponovno surađivati s njim jer su ljudi vrlo pozitivno reagirali na njihov nastup na Dori. Jednu od najljepših čestitki primila je upravo od njega.

Mia je nedavno snimila spot za novu pjesmu 'Zavičaju, tebi' sa studentom glume Petrom Beljakom. Pjesma će biti himna Primorsko-goranske županije, a spot je snimljen u napuštenom dvorcu obitelji Zrinski i Frankopan iz 16. stoljeća. Za potrebe videa Mia se našla u ulozi Ane Katarine Frankopan.