IZLAZI U PROSINCU

Mia Dimšić okrenula novu stranicu u karijeri: Simpatična Osječanka mikrofon je ostavila po strani kako bi ostvarila svoj san

27.11.2020 u 20:26

Bionic
Reading

Domaća kantautorica i višestruka dobitnica nagrade Porin u jeku pandemije odlučila je okrenuti novu stranicu u karijeri i zaploviti spisateljskim vodama

U intervjuu za magazin Gloria, 28- godišnja Osječanka otkrila je kako će sredinom prosinca svjetlo dana ugledati njezina knjiga u kojoj je sabrala crtice iz vlastitog života, najdraža sjećanja i omiljene pjesme.

Kako otkriva, ideja o nastanku knjige nastala je sasvim spontano kada je u rodnom Osijeku ovoga ljeta prokopala po svom starom školskom ormariću punom dnevnika, pjesmica, spomenara, crteža i uspomena iz djetinjstva.

  • +9
Mia Dimšić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

'Na pamet mi je pala gomila priča povezanih s njima. Neke su bile smiješne i sramotne, neke užasno emotivne, ali u glavi mi se polako počela stvarati priča koju sam u idućih mjesec dana pretočila na papir. Kad sam jednom krenula, više nisam mogla stati i ispričala sam neke stvari za koje sam najiskrenije mislila da se nikad neću usuditi', izjavila je uspješna domaća kantautorica koja je ovih dana proslavila petu godišnjicu izlaska pjesme 'Budi mi blizu' s kojom je poharala domaći radijski eter.