POHVALILA SE

Novi imidž omiljene pjevačice: Ni Mia Dimšić nije mogla odoljeti najtraženijoj frizuri ove jeseni

09.10.2020 u 20:47

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu Mia Dimšić se pohvalila svojom novom frizurom, nakon što je svoju kosu prepustila u ruke frizera renomiranog zagrebačkog salona, a koji su donijeli dobru odluku i ošišali je na bob frizuru

Bob frizura osvojila je žene diljem svijeta, a tom trendu sada se priključila i naša pjevačica Mia Dimšić, koja se na svom Instagram profilu pohvalila svojim novim imidžem. Vjerujući u potpunosti frizerima renomiranog zagrebačkog salona, Mia Dimšić bez puno je razmišljanja sjela u frizerski stolac i nakon određenog vremena iz salona izašla s novom frizurom - bobom.

Za svoj novi izgled dobila je bezbroj komplimenata, a s frizerskim salonom, u kojem se šišala, čak se našalila kako će idućeg puta izaći ćelava.

Razlog zašto je bob sve zaludio ne treba čuditi, jer osim što izgleda chic i pomlađuje, poprilično je nezahtjevan za održavanje. Većini je najdraži stepenasti bob rezan do brade koji je idealan za djevojke s poprilično tankom i prirodno ravnom kosom kojoj nedostaje živosti i volumena.