VELIK PROPUST

Melania Trump razljutila porezne obveznike: Noćenje u hotelu u kojem nije ni prespavala koštalo 620.000 kuna

05.11.2018 u 11:15

Bionic
Reading

Osim kontroverznog stajlinga kojim je izazvala burne reakcije, prva dama Amerike, u Egiptu je učinila još jedan gaf koji je sada, nekoliko tjedana nakon izašao na vidjelo. Prva samostalna turneja Melanije Trump razljutila je porezne obveznike zbog nepotrebno plaćenog luksuznog hotela

Početkom listopada Melania Trump obišla je četiri Afričke zemlje i odradila svoju prvu samostalnu turneju otkako je njezin suprug Donald Trump postao američki predsjednik.

Posjetila je Ganu, Malavi, Keniju i na koncu Egipat. Upravo je njezina posljednja destinacija izazvala najglasnije i najburnije reakcije javnosti. Jedan od razloga bio je neprimjeren stajling, kojim je podsjetila na neslavnu afričku povijest. Internet ju je brzo nakon toga usporedio s nizom filmskih zlikovaca – od Hanibala Lectera do Renéa Belloqa iz prvog 'Indiane Jonesa'.

Melania Trump Izvor: Pixsell / Autor: TAREK WAJEH/DPA/PIXSELL

Pozirajući ispred piramida u Kairu, gospođa Trump obratila se medijima i poručila kako bi voljela da se više skoncentriraju na njezine poslovne odluke i političke inicijative u koje je uključena, a manje na garderobu i stajlinge.

Strani mediji očito su je poslušali pa su došli do novog zanimljivog trenutka koji je sada razljutio porezne obveznike.

  • +11
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prva dama svojim je rastrošnim ponašanjem pokazala neodgovornu stranu. Prema saznanjima magazina People, Melania je platila luksuznu sobu u InterContinental Semiramis hotelu u Kairu čije noćenje stoji 95,050 dolara, a da na koncu u istoj nije ni prespavala.

Stephanie Grisham, glasnogovornica Melanie Trump potvrdila je da prva dama nije prenoćila u plaćenoj sobi. Zbog čega joj je točno trebala soba i zašto je sve plaćeno, Bijela kuća još nije objasnila medijima.