STROGA KRITIČARKA MEKOG SRCA

Meghan zna s klincima: Na lijep način rekla malim kuharima da im hrana ne valja

02.05.2018 u 21:59

Bionic
Reading

Britanski mediji raspisali su se o američkim kulinarskim emisijama u kojima je sudjelovala buduća supruga princa Harryja, 'blogerica o hrani' Meghan Markle

Vjerojatno nema Britanca koji nije upoznat s kulinarskim vještinama buduće supruge njihovog princa Harryja, no bivša glumica je i prije večeri u kojoj je Harry kleknuo pred nju dok je kuhala i zaprosio je, pokazivala kulinarski talent.

Meghan se pokazala kao vrlo hrabra i sklona eksperimentiranju, primjećuje Daily Mail, kad je 2014. gostujući u emisiji 'Real Girl's Kitchen: Brooklyn' marinirala chilli, no kad se dvije godine kasnije pojavila u ulozi sudca u dječjem kulinarskom showu 'Cooking Junior, Cup of Glee', pokazala je istančanije nepce i veću pažnju za detalje.

Pripremajući marinadu za chilli, piše Daily Mail, Meghan je bez imalo straha ubacivala začinsko bilje u staklenku, ističući korijandar kao jedan od svojih omiljenih okusa. Na koncu je svoju izmišljotinu dobro zapljusnula burbonom uz opasku 'kako može nanjušiti alkohol'.

Ljubiteljica hrane i kuhanja nastupila je dvije godine kasnije u dječjem kulinarskom showu 'Chopped Junior, Cup of Glee', a u svojstvu gostujućeg sudca Meghan je predstavljena kao 'glumica i blogerica o hrani'.

Meghan u ulozi sudca nije pokazivala sklonost eksperimentima, ali dok je kuharima školske dobi davala negativne komentare, trudila se to činiti što bezbolnije za klince, hvaleći ono što je dobro i uz osmijeh nudila dobronamjerne savjete.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Sophia, vaša je svinjetina bila tako ukusna', rekla je Meghan mladoj finalistici i dodala: 'Nažalost, to se jednostavno nije uklopilo u sve ostalo što smo imali na tanjuru'.

'Znamo da ste stavili slatkiš wasabi u zeleno povrće, ali vjerojatno zato što se nije mogao skuhati, nismo mogli osjetiti taj okus', dobronamjerno je Meghan rekla nekom klincu i zaključila u pozitivnom tonu: 'U svakom slučaju, zaista sam uživala jesti vašu hranu'.

  • +45
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia