LUDI PROVOD

Proslava 37. rođendana iz snova; Žanamari Perčić: ‘Osjećam se mlađe i samouvjerenije nego kad sam bila u dvadesetima’

08.09.2018 u 21:41

Bionic
Reading

Lijepa pjevačica Žanamari Perčić proslavila je 37. rođendan kako se najmanje nadala. Za proslavu je zaslužan njen suprug Maky koji joj je doista pripremio iznenađenje za pamćenje

Volim svojih 37 god. Svaki dan u životu me je nešto naučio, napravio osobom kakva sam danas i skrojio moj život ovakvim kakav je danas. Imam divnog muža, predivnu kćerkicu, živimo na moru, radimo ono što volimo - što više čovjek može poželjeti!’, samo je dio emotivne objave kojom je Žanamari proslavila svoj 37. rođendan.

Navodi da ju je suprug Maky odveo na romantičnu proslavu u splitski Fabrique Pub, gdje su zajedno uživali u delicijama upravo po njenim željama, a desert, koji inače nije u ponudi ovog objekta, skrojen je samo za nju.

  • +49
Žanamari Perčić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Da samo zadržim sve ovo što sad imam u životu i što sam postigla - to mi je već Jack Pot i najbolji rođendanski poklon!’, zaključila je Žanamari.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Volim svojih 37 god. Svaki dan u životu me je nešto naučio, napravio osobom kakva sam danas i skrojio moj život ovakvim kakav je danas. Imam divnog muža, predivnu kćerkicu, živimo na moru, radimo ono što volimo - što više čovjek može poželjeti! Da samo zadržim sve ovo što sad imam u životu i što sam postigla - to mi je već Jack Pot i najbolji rođendanski poklon! Ne stremim materijalizmu i nisam rob stvari, samo sam veliki romantik i iskrena duša kojoj je prava ljubav čitav svijet. Smatram se pravom sretnicom, i zato volim svoje godine i osjećam se mlađe, energičnije i samouvjerenije nego kad sam bila u dvadesetima i još se na neki način tražila. *Sinoć smo Maky i ja imali romantični “doček” mog ročkasa u @fabriquepub 🤩Provela sam se fenomenalno, hrana, osoblje i atmosfera - plus pet! Menu su pripremili prema mojim željama i iznenadili me s omiljenim desertom koji nisu imali u karti nego su ga napravili samo za mene! Totalno su me oduševili s malim detaljima i iznenađenjima. Maky me je isto iznenadio s lijepim poklonom, naime naručio mi je čitav outfit koji sam sinoć nosila, i na moje oduševljenje to su upravo komadi koje sam nedavno gledala i rekla da bih željela kupiti, ali da nisam sigurna hoće li mi pristajati. #hubby se nije puno dvoumio i poklon je bio pun pogodak! All in all - perfect #bday ❤️ a ovo je samo početak! Večeras ide druga runda s mojim curkamaaaaa 💃🏽🎉🎈🎀 #aboutlastnight #birthdayparty #september #virgo #fabriquepub #happy #love #myunicornlife #outfit #ootd #jumpsuit #veganleather #houseofcb #teddyjacket #zara #sockboots #novababe #fashionnova

Objavu dijeli Žanamari Perčić (@zanamari)

U drugoj objavi Žanamari je napravila emotivnu retrospektivu dosadašnjih životnih dostignuća te ganula sve svoje obožavatelje.