I TO SE DOGODILO

Meghan Markle prvi put u javnosti bez Harryja, no u društvu posebne osobe

05.06.2018 u 14:40

Bionic
Reading

Iako bi se već ove subote, sa suprugom, ali i ostatkom kraljevske obitelji, Meghan Markle trebala pojaviti na čuvenom balkonu Buckinghamske palače, povodom parade Trooping the Colour, no, prije toga, očekuje je jedno službena dužnost. Kraljica Elizabeta II pozvala je upravo vojvotkinju od Sussexa da joj pravi društvo na otvorenju kazališta u Chesteru

Ovog četvrtka, 36-godišnja vojvotkinja od Sussexa, odnosno Meghan Markle, imati će svoje prvo pojavljivanje u javnosti bez svog supruga. Umjesto princa Harryja, u Chesteru, na svečanom otvorenju kazališta Storyhouse, pravit će društvo 92-godišnjoj kraljici Elizabeti II, a dvije dame će se potom uputiti i na zajednički ručak.

To će, ujedno biti i njezino prvo pojavljivanje nakon medenog mjeseca. Naime, iako nije službeno potvrđeno, novopečeni supružnici otputovali su u tajnosti na romantično putovanje, no destinacija je i dalje nepoznata.

  • +19
Prvo pojavljivanje Meghan Markle i princa Harryja nakon vjenčanja na vrtnoj zabavi princa Charlesa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/Pixsell

Posljednji put Harry i Meghan viđeni su u javnosti prošlog mjeseca, u Buckinghamskoj palači u povodu proslave 70. rođendana princa Charlesa, a sve to svega tri dana nakon kraljevskog vjenčanja. Ove subote očekuje se njihovo pojavljivanje na čuvenom balkonu Buckinghamske palače, s ostatkom kraljevske obitelji, a povodom parade Trooping the Colour.

Ovim pozivom kraljica Elizabeta II još je jednom, iako to nije izrekla, dokazala kako joj je princ Harry omiljeni unuk. Naime, supruga princa Williama, Kate Middleton, nije imala jednak tretman niti je prvi istup u javnost bez Williama imala u društvu kraljice.