EMOTIVNI TRENUCI

Prijatelji Meghan Markle otkrili što ih je umalo rasplakalo na vjenčanju

05.06.2018 u 11:23

Bionic
Reading

Od kraljevskog vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja prošlo je već tri tjedna, no ono je i dalje aktualna tema. Za medije su sada progovorili i Meghanini bivši kolege iz serije 'Suits' te opisali što ih je umalo rasplakalo toga dana u Windsoru

Dok su milijuni diljem svijeta gledali putem televizijskog prijenosa Meghan i Harryja kako ulaze u bračnu zajednicu, glumci Gabriel Macht i Sarah Rafferty imali su tu čast da osobno svjedoče vjenčanju.

Meghanini kolege iz serije 'Suits', s kojima je provela dugih sedam sezona igrajući u odvjetničkoj drami, opisali su kako je bilo na kraljevskom vjenčanju i što ih se posebno dojmilo.

  • +8
Ekipa serije 'Suits' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Bio je to neopisiv trenutak. Vidjeti Meghan toga dana bilo je nešto nevjerojatno. Posebno emotivno za mene je bilo kada je hodala sama prema oltaru do trenutka u kojem ju je za ruku primio princ Charles', kazala je Rafferty, koja u seriji igra lik Donne Paulsen.

  • +11
Meghan Markle u vjenčanici Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Njezin kolega Gabriel Macht kao najdraži dio vjenčanja izdvojio je prijem kod kraljice u dvorani dvorca Windsor.

'Veliko je iznenađenje bilo vidjeti Eltona Johna kako svira pjesmu 'I'm still standing'. Bio je to zaista poseban trenutak', objasnio je Macht, koji je s Meghan ostao vrlo blizak i nakon što je ona napustila seriju.