NA NOVOM ZELANDU

Meghan Markle prekršila još jedno pravilo i zagrlila djevojku u gomili, evo o čemu je riječ

31.10.2018 u 12:53

Bionic
Reading

U gomili, koja je na Novom Zelandu poželjela dobrodošlicu Meghan Markle i princu Harryju, zatekla se i 20-godišnja Hannah Sergel. Riječ je o djevojci koja već godinama prati vojvotkinju od Sussexa i ono što radi, a s kojom se redovito dopisivala prije negoli je zauvijek, zbog ulaska u kraljevsku obitelj, izbrisala Instagram profil

Iznenađenje na licu nije mogla sakriti, kada je u gomili ljudi na dočeku u luci Viaduct u Aucklandu Meghan Markle ugledala jedno poznato lice. Riječ je o 20-godišnjoj Hannah Sergel, s kojom se Meghan, u doba kada je bila glumica, a prije negoli je postala dijelom kraljevske obitelji i morala obrisati profile na društvenim mrežama, dopisivala na Instagramu.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Prije negoli je upoznala princa Harryja, Meghan je 20-godišnjakinji poslala kratku video snimku, kao i mnogobrojne poruke u kojima ju je ohrabrivala. Naime, Hannah Sergel djevojka je koja je javno, putem svog Instagrama, progovorila o svojoj teškoj borbi s psihičkim problemima.

Kada je shvatila da ju je u gomili vojvotkinja od Sussexa primjetila, Hannah se rasplakala, a Meghan joj je prišla i čvrsto je zagrlila, a potom uzela i pismo koje joj je djevojka napisala. Ovo je prvi put da su se dvije djevojke susrele uživo, stoga je za Hannu ovo bio posebno emotivan trenutak.

'Bile smo prijateljice na Instagramu prije negoli ga je deaktivirala. Često smo razgovarale, a ona bi me ohrabrivala i govorila da moram učiti. Prepoznala me u gomili i znala je tko sam, zato mi je i prišla. Snažno me zagrlila, a ja sam se rasplakala. Ona je nevjerojatna osoba i sretna sam što je napokon pronašla sreću s Harryjem', ispričala je za medije Hannah Sergel i dodala:

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

'Meghan me inspirirala da postanem najbolja osoba koja mogu biti. Potaknula me da nastavim dalje i kada postane teško, kao i da uvijek budem ljubazna i draga.'

Kako bi zagrlila svoju obožavateljicu, Meghan je ponovno prekršila protokol, no, s time se nije zamarala, a koliko je djevojka bila u šoku govori i da ju je na kraju premijerka Novog Zelanda, Jacinda Ardern zagrlila i utješila.