SVE ZA TOP FORMU

Meghan Markle natjerala bivšeg supruga da potpiše 'ugovor o trudnoći', a evo što je on uključivao

30.10.2018 u 11:21

Bionic
Reading

Iako na kraju zajedničko dijete nisu imali, vojvotkinja od Sussexa od svog je tadašnjeg supruga, Trevora Engelsona, zahtijevala da potpiše ugovor kojim bi joj omogućio da se odmah nakon poroda vrati u top formu, baš kao i ostale celebrity dame

Vjerovali ili ne, ali u braku s prvim suprugom, Trevorom Engelsonom, Meghan Markle sklopila je i 'ugovor o trudnoći', koji joj je, u slučaju da rodi njihovo dijete, osiguravao sav luksuz koji je poželjela.

Naime, prema pričama bliskog prijatelja vojvotkinje od Sussexa, tada glumica u seriji 'Suits' bila je izrazito zabrinuta kako će se, ukoliko rodi, vratiti u top formu, stoga je od svog tadašnjeg supruga zatražila da angažira i plati osobnog trenera i nutricionista koji će joj pomoći u svemu, ali i dadilju koja će brinuti o bebi.

  • +37
Meghan Markle - svi stajlinzi s australske turneje Izvor: Profimedia / Autor: Tportal montaža

Inače, takve vrste ugovora iznimno su popularne u Americi, osobito u rodnom gradu Meghan Markle, Los Angelesu, a iako u principu 'pokrivaju' podjelu roditeljske odgovornosti nakon rođenja djeteta, vojvotkinja je ipak bila zabrinuta hoće li izgubiti savršenu figuru.

'Strah je bio time veći jer je bila svjesna da mnogi članovi njezine obitelji imaju problema s viškom kilograma, stoga je ona oduvijek strahovala od debljanja, osobito kada joj je karijera krenula uzlaznom putanjom. Svaki put kada dobije tek kilogram, to se već vidi na njezinom licu, a upravo zbog toga odlučila se za ugovor', otkrio je bliski prijatelj.

Ipak, za taj ugovor nisu se posavjetovali niti angažirali odvjetnike, bio je to tek neformalni dokument koji je njezin tadašnji suprug morao potpisati.

'Znate što kažu - sretna žena, sretan život. On je dobro znao kada se odlučio oženiti s njome da je ona itekako pazi na svoj imidž, ali i da je nesigurna u svoj izgled i tijelo, stoga je pristao na sve. Ona nije htjela prihvatiti 'ne' kao odgovor, a on je to znao. Ipak, kraj braka je došao puno prije negoli se itijedna stavka iz ugovora ostvarila', dodao je anonimni izvor.

Trevor Engelson Izvor: Profimedia / Autor: N.N.