SUSRET S BAKOM

Meghan Markle napokon je upoznala kraljicu Elizabetu

13.09.2017 u 17:24

Bionic
Reading

Američka glumica i humanitarka Meghan Markle koja se trenutno viđa s princem Harryjem konačno je upoznala i njegovu baku – kraljicu Elizabetu

Nije lako biti u romantičnoj vez s članom britanske kraljevske obitelji. Samo pitajte 36-godišnju Meghan Markle koja se trenutno viđa s princem Harryjem.

  • +4
Meghan Markle u kožnim hlačama Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Iako je već upoznala Harryjevog oca Charlesa i starijeg brata Wiliama, Meghan Markle tek se nedavno poklonila pred kraljicom Elizabetom II. No, u usporedbi s Kate Middleton koja je muževu baku upoznala tek nakon pet godina, Meghan Markle nije trebala toliko čekati kako bi porazgovarala s 91-godišnjom kraljicom.

Glumica i kraljica upoznale su se 3. rujna, nakon što se par vratio sa putovanja u Bocvanu i Zambiju. Kako kruži mnoštvo glasina o tome kako bi se par uskoro mogao zaručiti, ne čudi što je Harry baki htio predstaviti svoju djevojku.

  • +16
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nije nikakva tajna da Meghan Markle osvaja srca gdjegod bila – glumica nije samo lijepo lice, već je i vrlo uspješna u humanitarnom radu, te i u svijetu televizije i filma.

Meghan Markle i princ Harry prilično su zaljubljeni i sretni što ne taje. Čini se kako je samo pitanje vremena kad će se zaručiti.

Autor: YouTube