ŠIRE BIZNIS

Meghan Markle i princ Harry spremaju novi poslovni pothvat po uzoru na Angelinu Jolie i Brada Pitta

06.04.2021 u 11:38

Bionic
Reading

Nakon unosnih ugovora sa Spotifyjem i Netflixom, navodno vojvoda i vojvotkinja od Sussexa razmišljaju o ostvarenju još jednog poslovnog pothvata koji bi im mogao donijeti milijune, a ukoliko se na to i odluče, bit će samo još jedan slavni par u nizu koji je prihode potražio u vinskom biznisu

Ako je vjerovati sve glasnijim šuškanjima koji stižu iz južne Kalifornije, Meghan Markle i princ Harry pripremaju teren za svoj novi poslovni pothvat, a kojim bi se pridružili povećoj listi slavnih osoba koji su svoje račune odlučili podebljati unosnim vinskim biznisom.

Kako piše Daily Mail, lako je moguće da će vojvoda i vojvotkinja od Sussexa otvoriti vinariju u Santa Barbari, što bi nakon multimilijunskih ugovora s Netflixom i Spotifyjem, trebalo donijeti još milijuna na njihov račun.

Kako su već otkrili i u intervjuu s Oprah Winfrey, želja im je da u svojoj vili, vrijednoj 14,5 milijuna dolara, žive 'autentično' i vrate se onom iskonskom, pa tako već u vrtu imaju kokošinjac s domaćim kokama spašenim iz utočišta za životinje.

  • +9
Meghan Markle Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Budući da se u blizini njihovog luksuznog doma nalaze brojne vinarije, 36-godišnji princ Harry i tri godine starija Meghan Markle iz prve će ruke moći naučiti sve kako bi mogli stvoriti i vlastitu vinsku etiketu. Budući da je Meghan Markle poznata kao ljubiteljica dobrog vina, posebice onog crvenog, mogućnost ovog poslovnog pothvata nikoga nije iznenadio.

Inače, ukoliko se i odluče za ovaj angažman, Meghan i Harry pridružit će se sve brže rastućem trendu holivudskih faca koji svoj budžet popunjavaju izradom vlastitog imena. Tu su Sarah Jessica Parker, Cameron Diaz, Drew Barrymore i Jon Bon Jovi, a dobro je znano vino koje su u Francuskoj, dok su bili u braku, javnosti predstavili Angelina Jolie i Brad Pitt.