ODVAŽAN POTEZ

Moderna mladenka: Ovime je Meghan Markle prekršila kraljevski protokol vjenčanja

  • T. B.
  • Zadnja izmjena 19.05.2018 08:59
  • Objavljeno 18.05.2018 u 18:44
Bionic
Reading

Iako su mnogi pretpostavljali kako će Meghan Markle princu Harryju pred oltar dovesti njena majka Doria Ragland, tu je ulogu ipak preuzeo princ Charles

Meghan Markle prema originalnoj ideji trebala je pola puta do oltara hodati sama, a drugu polovicu s ocem. Mnogi su očekivali kako će zbog zdravstvenih problema Thomasa Marklea tu ulogu preuzeti Meghanina majka Doria Ragland, no došlo je do neobične promjene – mladenku će do oltara otpratiti princ Charles.

Prema službenoj objavi Kensingtonske palače na Twitteru, Meghan Markle zamolila je princa Charlesa da je on otprati do oltara u Kapeli sv. Georgea. Mladenka je tu odluku donijela nakon što je o tome razgovarala s princem Harryjem.

Princ Charles je dao javnu izjavu 'kako mu je drago što će joj na ovaj način poželjeti dobrodošlicu u kraljevsku obitelj'.

Meghan Markle u Kapelu sv. Georgea ući će u pratnji šest djeveruša i četiri paža. Na pola puta do oltara dočekat će je princ Charles koji će je zatim otpratiti ostatak puta.

  • +4
Meghan Markle, Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako neće pratiti svoju kćer do oltara, Doria Ragland koja odsjeda u Kensingtonskoj palači danas upoznaje kraljicu u dvorcu Windsor. Meghanina majka već je upoznala vojvotkinje Camillu i Kate, kao i prinčeve Charlesa i Williama, te princezu Charlotte i prinčeve Georga i Louisa.

Meghan Markle zahvalila se svima koji su joj pružili podršku, te im poručila kako princ Harry i ona jedva čekaju podijeliti svoju sreću sa svijetom u subotu. Čini se kako je Meghan Markle svojom porukom javnosti napokon ostavila obiteljsku dramu za sobom.

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube
Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal