PRONAĐEN KRIVAC?

Kraljevska obitelj napravila je kardinalnu pogrešku uoči vjenčanja, a evo i koju

  • N. Sa.
  • Zadnja izmjena 18.05.2018 15:31
  • Objavljeno 18.05.2018 u 13:09
Bionic
Reading

Do kraljevskog vjenčanja ostalo je još malo, a svjetski mediji ne prestaju pisati o svim skandalima koji su proteklih dana zadesili britansku obitelj, osobito princa Harryja i Meghan Markle. Mnogi tvrde kako se sve to moglo spriječiti i to na sasvim jednostavan način

Još samo nekoliko sati i britanska, ali i svjetska javnost, nakon mjeseci iščekivanja napokon će doći na svoje. Točno u podne vjenčane će zavjete u kapelici St. George izmijeniti Meghan Markle i princ Harry.

A dok se iščekuje taj trenutak, svjetski mediji zabavljaju se time tko je zapravo kriv za sve skandale koji su prošlih dana napravili veliku štetu američkoj glumici, koja će sutra postati dijelom britanske povijesti. Većina njih slaže se kako veliki dio krivnje može preuzeti sama kraljevska obitelj koja se nije ni sjetila, a kamoli potrudila, poslati nekog iz obitelji da otiđe i posjeti oca Meghan Markle prije vjenčanja.

  • +17
Kraljica Elizabeta II i princ Philip Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Neki, s druge strane, tvrde kako se takav propust dogodio ponajviše jer kraljevska obitelj nije navikla da u njihovu obitelj 'uđe obična pučanka', stoga nisu ni bili svjesni da bi išta moglo poći po zlu. Bilo kako bilo, 36-godišnja Meghan Markle morala se posljednjih dana, umjesto da se fokusira na svoj dan iz snova, boriti sa stresom i rješavati krizne situacije, a sada će ubrzano morati naučiti kako se treba ponašati u svojoj novoj ulozi.

'Bez obzira koliko si inteligentan, ukoliko nisi odrastao u ovakvom okruženju, ne možeš unaprijed predvidjeti situacije. Ipak, kraljevska obitelj trebala je čim su krenule pripreme vjenčanja poslati nekoga da razgovara s gospodinom Markleom, ali i ostalim članovima Meghanine obitelji. To nisu napravili i sada im se to obilo o glavu', tvrde stručnjaci za kraljevsku obitelj.

  • +2
Princ Charles s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sasvim druga je situacija bila kada se Kate Middleton udavala za princa Williama. Tada je cijela obitelj Middleton bila uključena u sve te su znali kako se moraju ponašati i što se od njih očekuje.

Ono što je u Velikoj Britaniji kraljevska obitelj, to su u Americi razni celebrityji, no kraljica je ipak nivo iznad svih. 'Ne postoji škola za vojvotkinje ili princeze. Uči se u hodu, to dođe kao posao. Baš kako je i Catherine dobivala savjete od Camille, vojvotkinje od Cornwalla, tako će i Meghan proći istu školu od onih koji su kraljevsku tijaru dobili prije nje. Ona je neovisna, svojeglava, a svi se nadaju da neće biti pretjerano tvrdoglava i da će prihvatiti ili barem poslušati dane savjete', rekao je izvor blizak obitelji.

  • +18
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ono čega su svi svjesni, no ne zna se je li i sama Meghan Markle, činjenica je da američka glumica svojom udajom ulazi u instituciju s višestoljetnom tradicijom. Ona ne smije zaboraviti da je tek kotačić u lancu i mora biti svjesna toga da više nije samo ona bitna te da njezina osobna mišljenja postaju sasvim nebitna.

Pogledaj detaljni horoskop

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal