TAJNI SIGNALI

Meghan je prava sretnica: Princ Harry ni u javnosti ne može sakriti koliko je zaljubljen u nju

07.09.2018 u 16:38

Bionic
Reading

Po svemu sudeći, princ Harry i Meghan Markle omiljeni su par britanske kraljevske obitelji, posebice zbog toga što se ni u javnosti ne ponašaju kao članovi te ugledne obitelji, već kao svaki drugi novopečeni bračni par. Iako se trude dobro sakriti male, tajne signale kojima jedno drugome daju do znanja koliko su zaljubljeni, kamere ih uvijek ulove

Meghan Markle i princ Harry ne mogu, ali i ne žele kriti svoju zaljubljenost, pa makar to bilo i na nekom službenom događanju. Tako je bilo i prije nekoliko dana kada su se zajedno pojavili na WellChild Awards, i to u trenutku kada su pričali sa desetogodišnjom Scarlett, djevojčicom koja je dobila nagradu zbog toga što se brine o svojoj teško bolesnoj sestri.

Vjerojatno potpuno nesvjestan, Harry je tijekom razgovora sa Scarlett rukom prešao preko Meghaninih leđa i nekoliko je puta nježno pomilovao. Naravno, kamere su taj trenutak usnimile, te se sve pojavilo i na društvenim mrežama.

Inače, djeca i njihovi skrbnici, s kojima su se susreli uoči dodjele nagrada, ne kriju svoje oduševljenje kraljevskim parom. A što se tiče njihovog izmjenjivanja nježnosti u javnosti, već se oko svega oglasila stručnjakinja za kraljevska pravila Myka Meier koja je rekla da ne postoje službena pravila o tome smiju li ili ne kraljevski parovi iskazivati ljubav u javnosti.

'Starije članove kraljevske obitelji vjerojatno nikada nećete vidjeti u takvim situacijama jer oni dobro znaju što je i kada prikladno. Kada je riječ o mlađima, sve ovisi o tipu događanja na kojem se pojavljuju', rekla je Myka Meier.

  • +6
Princ Harry i Meghan Markle u posjetu teško bolesnoj djeci Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: LTA/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.