SREĆA U KRALJEVSKOJ OBITELJI

Meghan Markle i princ Harry otkrili ime svog novog ljubimca

03.09.2018 u 10:03

Bionic
Reading

Prošli tjedan otkriveno je kako će vojvoda i vojvotkinja od Sussexa udomiti psa, a biografkinja kraljevske obitelji sad je otkrila kako je par u svom domu poželio dobrodošlicu crnom labradoru kojeg su Meghan Markle i princ Harry nazvali Oz

'Ljubimac Meghan i Harryja boravit će s njima u palači te njihovu domu na selu u Cotswoldsu', kaže biografkinja Sally Bedell Smith dok su iz palače Kensington odbili komentirati vijesti. Nije poznato zašto su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odabrali baš to ime.

Meghan oduvijek voli pse te joj je napuštanje Bogarta, mješanca labradora i njemačkog ovčara, slomilo srce kad se selila iz Toronta u Veliku Britaniju. Njezin drugi pas, bigl Guy, lani je stigao u Englesku, no Bogarta je ostavila prijateljici jer nije bila sigurna da bi pas preživio put zbog starosti.

Da bi se dobila dozvola za preseljenje ljubimca u Veliku Britaniju, on se mora mikročipirati, cijepiti protiv bjesnoće i testirati krv 30 dana kasnije.

Meghanina ljubav prema psima još je jedna od stvari koja je povezuje s kraljicom, a Guy je čak viđen u vožnji s Elizabetom. Uz svu pažnju i nježnost, dobio je društvo te se čini da i on živi pravi pasji život iz snova.

Guya i Bogarta usvojila je iz azila u Los Angelesu dok je još bila u braku s prvim mužem, producentom Trevorom Engelsonom. Prije preseljenja u Englesku na društvenim mrežama objavila je brojne fotografije svojih ljubimaca opisujući ih kao 'svoje ljubavi' i 'njezin svijet'.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.