ZABORAVILI NA SVAĐU

Meghan i Harry poslali jasnu poruku Kate Middleton

22.03.2024 u 22:59

Bionic
Reading

U kratkoj poruci, koju su putem medija 'poslali' u Veliku Britaniju, princ Harry i Meghan Markle poželjeli su šogorici brz oporavak

Samo nekoliko sati nakon što je svijetlo dana ugledao video u kojem je Kate Middleton objavila svijetu kako joj je dijagnosticiran karcinom, poruku podrške preko oceana poslali su princ Harry i Meghan Markle.

'Želimo puno zdravlja i brzo ozdravljenje Kate i obitelji i nadamo se da ćemo te želje moći izreći i privatno i u miru', kratka je i jasna poruka kojom vojvoda i vojvotkinja od Sussexa očito pružaju ruku pomirenja u najtežim trenucima za kraljevsku obitelj.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Kada će i hoće li krenuti prema Londonu, baš kao što je to princ Harry napravio u siječnju ove godine kada je njegovom ocu, kralju Charlesu III dijagnosticiran isto tako karcinom, za sada nije poznato.

Podsjetimo, ranije danas, nakon višemjesečnih nagađanja, princeza od Walesa pristala je javnosti otkriti svoje zdravstveno stanje i rekla ono što nitko nije želio čuti. Time je stala svim višemjesečnim nagađanjima o svom zdravstvenom stanju i potvrdila ono što je isprva demantirano - da joj je dijagnosticiran karcinom, kao i da se već podvrgla preventivnoj kemoterapiji.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: i-Images / Eyevine / Profimedia

U izrazito emotivnoj video poruci, snimljenoj ove srijede u Windsoru, 42-godišnja Kate Middleton otkrila je kako je vijest bila veliki šok za sve njih te da su ona i William 'radili sve kako bi sve privatno procesirali za dobrobit svoje mlade obitelji'.

osmijesi i zagrljaji

Posljednji put u javnosti: Kate Middleton i princ William zračili su srećom s djecom

Pogledaj galeriju