POPIS SVE MANJI

Meghan i Harry iznenada prestali pratiti Kate i Williama na Instagramu

01.05.2019 u 21:01

Bionic
Reading

Ekskluzivna lista osoba i stranica koje imaju čast da su ih zapratili vojvoda i vojvotkinja od Sussexa svojim službenim profilom na Instagramu, sve se više smanjuje. Sa 23 profila koje prate došli su na brojku od 16 profila

Meghan Markle i princ Harry odnedavno imaju službeni profil na Instagramu. Štoviše, srušili su Guinnessov rekord jer su za manje od šest sati skupili milijun pratitelja. Sad ih već imaju pet i pol milijuna. No, oni prate samo 16 profila, a da stvar bude bolje, među njima nema nijednog iz kraljevske obitelji.

Kad su otvorili profil, odmah su zapratili Kate i Williama (Kensington Royal), princa Charlesa i Camillu (Clarence House), princezu Eugenie, princa Andrewa i službeni profila čitave kraljevske obitelji The Royal Family. Sad su pak odustali od praćenja i tih najbližih profila.

No, iza svega stoji promišljena odluka, kako su sami objasnili. U najnovijoj objavi napisali su da ovaj mjesec prate samo organizacije koje ‘promoviraju dobrobit, mentalno zdravlje, pozitivan stav prema tijelu i brigu o sebi’. Nadaju se da će tako pojačati vidljivost tih stranica i organizacija koje smatraju vrijednima promocije.

  • +27
Princ Harry i Meghan Markle s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia