VIRALNI HIT

Medeni mjesec u vrelom Parizu potpuno ga je iscrpio: Ben Affleck snimljen kako drijema tijekom vožnje Seinom

24.07.2022 u 19:56

Bionic
Reading

Glumac Ben Affleck prije nekoliko je dana došao u Pariz s novopečenom suprugom Jennifer Lopez. Par je odabrao udarni termin u kojem većinom Europe vladaju rekordno visoke temperature, što je ostavilo traga na 49-godišnjem Afflecku

Nakon iznenadnog vjenčanja u Las Vegasu, Ben Affleck i Jennifer Lopez otišli su na medeni mjesec iz snova. Kao i većina Amerikanaca, birali su Europu i to Grad ljubavi, ali nisu računali da će baš u njihovo vrijeme vladati nezapamćeni toplinski udari.

Cijela Europa pogođena je ovih dana rekordno visokim temperaturama, vladaju požari i suše, a svi čekaju na prvo rashlađenje. Sve to otežava boravak novopečenim supružnicima u Parizu te ne mogu neometano uživati s djecom koju su poveli na put.

Zato su se dosjetili da brodom zaplove Seinom pa barem tako potraže osvježenje, a tada su nastale paparazzi fotografije zbog kojih je Ben postao viralni hit.

Ovaj 49-godišnji glumac ulovljen je kako hvata trenutke mira i drijema na prednjem kraju broda dok se njegova odabranica smjestila u stražnjem dijelu, u hladovini.

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck na medenom mjesecu u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Lionel Urman / ddp USA / Profimedia

Ben je neometano dignuo noge u zrak, prekrižio ruke i 'ubio oko', a nije dugo trebalo da na društvenim mrežama postane glavna tema.

Dok su neki raspravljali o tome zašto spava na stolcu kada je iza njega udobna sofa, drugi su se bavili pitanjima ljubavi između njega i Jennifer. Sumnjaju da je cijela priča zapravo dogovor radi boljeg PR-a za njihove karijere.