U DRUŠTVU NASLJEDNIKA

Friško vjenčani u gradu ljubavi: Jennifer Lopez i Benu Afflecku ni kiša ne kvari uživanje na medenom mjesecu

23.07.2022 u 10:40

Bionic
Reading

Nakon što su prije 20 godina raskinuli zaruke, Ben Affleck i Jennifer Lopez svojoj ljubavi odlučili su dati drugu šansu ovih dana okrunivši ju brakom na iznenadnoj svadbi u Las Vegasu. Za destinaciju na kojoj će provesti medeni mjesec, ovaj novi-star par odabrao je francusku prijestolnicu u kojoj trenutno borave i uživaju u društvu djece

Otkako su ovog tjedna kročili na francusko tlo, holivudski par Jennifer Lopez i Ben Affleck u stopu prate dežurni paparazzi, a ovoga petka u večernjim satima uočili su ih prilikom dolaska u restoran Manko u društvu kćeri.

  • +2
Jennifer Lopez i Ben Affleck na medenom mjesecu u Parizu Izvor: Profimedia / Autor: Lionel Urman / ddp USA / Profimedia

Friško vjenčani Jennifer i Ben uhvatili su se za ruke dok su izlazili iz automobila i krenuli ulicom po kiši, uz pratnju zaštitara koji ih je štitio s velikim kišobranom.

Paru se na medenom mjesecu u Parizu pridružilo Benovo dvoje djece, Violet (16) i Seraphina (13), kao i Jenniferina 14-godišnja Emme, koja odnedavno koristi rodno neutralne zamjenice.

S bivšom suprugom Jennifer Garner, Ben Affleck također je otac sina Samuela (10), dok je Jennifer majka i Emminog brata blizanca Maximiliana (14) čiji je otac pjevač Marc Anthony.

  • +6
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia