SNIMA U HRVATSKOJ

Max iz 'Stranger Things' stigla u Zagreb, a ludo se zabavila i u pilotskoj kabini

01.05.2023 u 09:37

Bionic
Reading

Crvenokosa Sadie Sink (21), glumica iz Netflixove serije 'Stranger Things', sletjela je u Zagreb letom Croatia Airlinesa iz Frankfurta

U Hrvatskoj će se tijekom svibnja snimati rock opera O'Dessa na čelu s Geremyjem Jasperom, a upravo u tom filmu glumi i mlada holivudska nada Sadie Sink.

  • +3
Sadie Sink Izvor: Profimedia / Autor: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sadie Sink, 21-godišnja američka glumica koja se proslavila kao odvažna Max u Netflixoj seriji 'Stranger Things' na letu je posjetila i cockpit zrakoplova Croatia Airlinesa.

Mlada glumica po prvi je puta u životu boravila u pilotskoj kabini, i to na letu iz Frankfurta prema Zagrebu.

Simpatičnom gošćom pohvalili su se i iz Croatia Airlinesa.

'Danas smo na letu iz Frankfurta ugostili glumicu Sadie Sink iz popularne Netflixove serije 'Stranger Things' kojoj je ovo ujedno bio i prvi posjet cockpitu ikad i bila je apsolutno oduševljena', objavili su iz Croatia Airlinesa, zajedno s fotografijom pilota, stjuardese i glumice Sink.

Osim Sink, u projekt 'O'Dessa' uključeni su i Kelly Macdonald ('Boardwalk Empire', 'Gosford Park','Trainspotting'), Kelvin Harrison Jr., Murray Bartlett i Regina Hall.

Inače, peta sezona 'Stranger Things', jedne od najgledanijih Netflixovih serija koja je postala globalni fenomen i stekla milijune obožavatelja diljem svijeta, bit će prikazana 2024. godine.

Kako se ranije pisalo, autori su pazili da serija smještena u osamdesete bude što autentičnija i kad se radi o odjeći iz tog doba.

Glumica Winona Ryder (Joyce Byers), svoje je traperice koje je nosila 80-ih, tako poklonila kostimografima koji su radili na posljednjoj sezoni 'Stranger Things'. Kostimografkinja Amy Parris željela je sve u seriji učiniti što je moguće uvjerljivijim i bila je oduševljena kada se 50-godišnja glumica uspjela dokopati odjeće koju je nosila tijekom razdoblja u koje je smještena kultna serija.

'Čak smo koristili Winonine traperice iz 80-ih koje su bile svo ovo vrijeme u ormaru njezinih roditelja. Bile su savršene krojem, a i svojom bojom ispranog trapera. Izbjegavamo koristiti bilo što novo ili suvremeno osim ako nije apsolutno neophodno ili ako nemamo vremena da to sami napravimo... Oko 90 posto odjeća nošene na setu je nošeno i iz tog je razdoblja', objasnila je kostimografkinje kultne serije.