SVE ZA CHARLOTTE

Kakvo iznenađenje za rođendan: Kate Middleton sve je odradila u najvećoj tajnosti

30.04.2023 u 22:07

Bionic
Reading

U utorak 2. svibnja princeza Charlotte proslavit će svoj 8. rođendan, a samo nekoliko dana prije velike proslave, majka Kate Middleton iznenadila ju je posebnim izlaskom u grad, osmišljenim samo za njih dvije

Samo četiri dana prije krunidbe kralja Charlesa III, njegova unuka princeza Charlotte proslavit će svoj 8. rođendan, a tada će nas, ne sumnjamo, kraljevska obitelj 'počastiti' novim portretima vesele slavljenice.

Tada će službeno Charlotte i proslaviti svoj rođendan, no poklone za veliki 8. rođendan počela je primati i ranije. A onaj kojeg će ove godine posebno pamtiti zasigurno će biti poklon od majke Kate Middleton, koja je u tajnosti organizirala sve kako bi je iznenadila.

Kako su otkrili slučajni sudionici svega, Kate Middleton povela je u subotu navečer svoju mezimicu u Kraljevsku opernu kuću kako bi pogledale izvedbu Kraljevskog baleta i Nacionalnog baleta Kanade, a riječ je o mnogoj djeci omiljenoj bajci - onoj o 'Pepeljugi'.

Video, koji je objavljen na jednom Instagramu obožavatelja Kate Middleton, pokazuje kako na kraju predstave princeza Charlotte izlazi na pozornicu i pridružuje se plesačima na fotografiranju, a potom maše svjetlećim štapićem sa zvijezdama i skakuće po pozornici, a sve pod budnim okom princeze od Walesa.

JAČI OD SVEGA

[FOTO] Čvrsto držeći za ruke Charlotte i Georgea, princ William i Kate Middleton pokazali Harryju da im njegove optužbe ništa ne znače

Pogledaj galeriju

41-godišnja Kate Middleton izgledala je elegantno u hlačama širokih nogavica i bluzu, dok je ovoga puta na nogama imala balerinke od crne brušene kože. Princeza Charlotte bila je jednako šarmantna u cvjetnoj haljinici, dok je kosa bila podignuta u punđu.