NISU IMPRESIONIRANE

Matt Damon otkrio bolnu istinu: 'Moje kćeri odbijaju gledati moje filmove'

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 20.07.2021 20:56
  • Objavljeno 20.07.2021 u 20:47
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako si je osigurao status jedne od najvećih holivudskih zvijezdi današnjice, kćer Matta Damona navedeno ne sprječava u ismijavanju njegovih glumačkih ostvarenja

Slavni oskarovac proteklog vikenda gostovao je emisiji 'Sunday Morning' na CBS-u kojoj je progovorio o tome povezuju li ga mlađi obožavatelji s filmom 'Dobri Will Hunting' i kako njegova filmska ostvarenja doživljava njegova 15- godišnja kćer.

'Mlađi ljudi manje su zainteresirani za moje starije filmove', priznaje Damon dodavši kako ih njegova kćer Isabella naprosto 'odbija gledati'.

'Ne želi gledati niti jedan moj film za koji mislim da je dobar. Jednom prilikom mi je rekla: 'Sjećaš li se onoga svog filma 'The Wall'?', pa sam ju ispravio i rekao da se zove 'The Great Wall', a ona mi je odgovorila kako ne postoji ništa dobro u njemu', u šaljivom tonu opisao je oskarovac animozitet svoje kćeri prema njegovim filmskim ostvarenjima.

  • +5
  • +2

Ben Affleck i Matt Damon s djecom

Izvor: Profimedia / Autor: Boaz / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Damon, a koji je je također otac 10- godišnje kćeri Stele, 12- godišnje Gie i 22- godišnje Alexie, priznao je kako su i one, poput Isabelle, imale sličnu reakcije na njegove filmove, posebice 'Dobrog Will Huntinga'.

'Pokušao sam ih potaknuti na gledanje 'Dobrog Will Huntinga' jer ga je napisao tata i njihov ujko Ben, no bezuspješno', otkriva Damon dodavši da ih je jedino uspio zainteresirati film 'Marsovac' zato što su ga pogledali njihovi prijatelji iz školskih klupa.

Osim 'Marsovca', kako otkriva, pogledale su njegov film 'Ford v Ferrari' zato što su došle na njegovu svečanu premijeru.