tumor na testisu

Matija iz Bibinog svijeta progovorio sasvim iskreno: 'Rak ne drži distancu niti čeka bolja vremena i kraj pandemije'

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 20.03.2021 22:46
  • Objavljeno 20.03.2021 u 22:46
tportal

Izvor: Screenshot / Autor: tportal.hr

U strahu od koronavirusa mnogi od nas odgađaju odlazak na specijalističke preglede, no kako je pokazao slučaj našeg glumca Matije Jakšekovića, kojeg smo između ostalog gledali u serijalu Bibin svijet, to i nije baš dobra ideja

Kako donosi Dnevnik.hr, strah od koronavirusa kod mnogih je uvelike smanjio odlaske na preventivne preglede. Upravo to dogodilo se našem glumcu Matiji Jakšekoviću, koji je, unatoč bolovima, odlučio pričekati kraj pandemije. Matija je za IN magazin priznao koja ga je dijagnoza dočekala kada je napokon posjetio liječnika te zašto je važno djelovati sada i odmah.

'Cijela histerija koja je izbila i u kojoj su stizale informacije da se izbjegavaju bolnice, tamo je sada kaos... i jednostavno izbjegavaš, Kasnije ćemo, čekamo bolja vremena, i tako sam i ja', započeo je Matija Jakšeković. 'Slušaš od početka - ostani doma, drži distancu, nemojmo biti blizu drugih i budimo dogovorni, a s druge strane rak ne drži distancu niti čeka bolja vremena i kraj pandemije. On i dalje napada, a na nama je koliko ćemo biti odgovorni', dodao je glumac.

Cijeli proces liječenja vrlo je brz, a karcinom mu je, srećom, otkriven u ranoj fazi pa su prognoze za njegovo ozdravljenje itekako optimistične. Izliječio se, nalazi su dobri, liječenje je gotovo, ali promatranje nije, a Matiji je najteže palo to što je ostao bez brade, navodi Dnevnik.hr.