mnogi su se iznenadili

Mate Janković obavijestio fanove da mu je najstarija društvena mreža blokirala račun

08.04.2021 u 15:15

Bionic
Reading

Jednog od najpoznatijih domaćih chefova na društvenim mrežama prati cijela vojska fanova, a svakom novom objavom bilo da je riječ o receptima, starim fotografijama ili iznošenju stavova - zabavlja pratitelje. Ovoga puta požalio se da mu je Facebook blokirao račun

U siječnju je omiljeni domaći chef iznio mišljenje kako su 'društvene mreže postale su toksičan spoj gluposti, zlobe, nerazumijevanja i kakofonije mišljenja i frustracija protiv čega se ne isplati boriti'. Svejedno je na njima bio poprilično aktivan.

Jednoj društvenoj mreži očito se nisu sviđale njegove objave. 'Facebook mi je blokirao račun. Očito politički nekorektan humor ne prolazi', napisao je na Instagramu. Kako je na početku posta napisao da ima 'lagane 43 u stražnjici', mnogi su pomislili da mu je rođendan pa su čestitali, ali Mate Janković ga je proslavio krajem ožujka.

'Ja nisam servirao u svom životu ništa vezano uz svoj privatni život, a tako će biti i dalje. Moj život možda utječe na interes medija, ali ne mogu kontrolirati svaki aspekt onoga što to se o meni piše. Žalim za svakim momentom kada moj privatni život postaje zabava za mase', izjavio je svojedobno.