instagram iznuda

Massimo Savić otkrio da je žrtva ucjene, on i njegov tim obožavatelje mole za pomoć

09.11.2021 u 13:56

Bionic
Reading

Krađe identiteta postale su sve učestalije na društvenim mrežama, a brojne domaće zvijezde progovorile su o neugodnostima koje su dožvjeli zbog toga. To je na svojoj koži doživio i legendarni pjevač. Prvi put se to dogodilo u veljači, a sada se očito ponovo pojavio njegov novi lažni profil

'Moji ljudi nemaju pametnijeg posla od pisanja zamolbi personama koje otvaraju lažne profile s mojim imenom da se samouklone. Nažalost, nekad taj trud ne rezultira uspjehom i zato sada moramo tražiti vašu pomoć', piše na početku objave na službenom profilu Massima Savića u kojem je je zamoljeno pratitelje da Instagramu prijave lažni profil.

'Stvar s lažnim profilima se ponavlja i sigurno se događa mnogima i već duže nismo na to upozoravali, već slučaj po slučaj rješavali, ali sada je došlo više prijava s vaših strana da vam osoba koja je otvorila lažni profil šalje poruke upitnog sadržaja', piše u nastavku.

'Uz to, dotični je moje ljude tražio novac da ugasi profil! Nema problema, evo samo da dogovorimo s kojeg računa ćemo ga isplatiti. Nema problema, evo samo da dogovorimo s kojeg računa ćemo ga isplatiti. Dakle, da se pored ozbiljnih problema od zdravstvenih do ekonomskih koji utječu na živote svih nas, moramo susretati i s ovakvim zvizdarijama, to je zbilja van svake pameti', poručuje se na kraju objave. Pratitelji su zamoljeni da reagiraju i prijave lažni profil budu li s njega dobivali poruke.

  • +4
Massimo Savić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL