bez zadrške

Marko Tolja komentirao tvrdnje da u showu 'Zvijezde pjevaju' nema zvijezda: 'Priznajem, za neke ljude nisam ni ja znao'

16.10.2020 u 11:06

Bionic
Reading

Riječki glazbenik je uz plesnu mentoricu Anu Herceg 2011. godine otplesao do pobjede u šestoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama'. Nakon toga je 2014. godine u kombinaciji sa Tinom Katanić pobijedio je u showu 'Zvijezde pjevaju' gdje ga sada gledamo u ulozi člana žirija

'Svakako mi je najteža uloga bila ona plesača učenika. To je bilo skroz vam moje zone komfora i doslovno sam se bacio na glavu. Ali kao i uvijek kada se nečega uhvatim, onda nastojim to odraditi najbolje što mogu. Imao sam sjajnu mentoricu, trenirali smo po par sati svaki dan i na kraju je super ispalo', ispričao je Marko Tolja za Slobodnu Dalmaciju.

Nova uloga u žiriju 'Zvijezde pjevaju' nije mu, priznaje, lako pala kako je mislio. 'Mislio sam da će mi puno lakše padati nekome dati neku kritiku, ali se pokazalo drugačije. Možda zato jer sam i ja sve to prolazio i bio u njihovoj poziciji pa znam što prolaze. A i odgovornost nije mala jer zbog tvoje ocjene par može i izletiti iz natjecanja. Zato sam i tu ulogu prihvatio s dozom ozbiljnosti, da jednostavno nekoga ne zakinem.', kaže.

Neki mu, rekao je, zamjeraju da je preblag, drugi pak da je presarkastičan i strog. Riječki glazbenik je progovorio i na temu kritika kako u showu nema pravih zvijezda.

'Moram priznati da za neke ljude nisam ni ja znao, ali to je isključivo radi mene jer ne pratim baš, npr. našu glumačku scenu. Što se tiče mentora poznajem ih sve jer je to ipak moja branša. Ima sjajnih mladih pjevača. Publika bi naravno voljela vidjeti naše najveće zvijezde u svakom showu, ali činjenica je da one nemaju ni vremena ni interesa za takav tip publiciteta. Na kraju krajeva, svi ovogodišnji kandidati su u svojim karijerama napravili i postigli nešto, pa ako su možda i malo manje poznati široj publici, mislim da je ovo super prilika da ih bolje upoznaju i daju im šansu', ispričao je Marko Tolja.