KĆER MERYL STREEP

Mark Ronson rođendan obilježio objavom o vjenčanju s Grace Gummer

05.09.2021 u 09:17

Bionic
Reading

Glazbeni producent Mark Ronson u romantičnoj objavi za svoj 46. rođendan na Instagramu, potvrdio je da se vjenčao s 35-godišnjom glumicom Grace Gummer, kćerkom oskarovke Meryl Streep i Dona Gummera

'Siguran sam da mi je trebalo 45 godina da postanem čovjek vrijedan tvoje ljubavi', napisao je Ronson u objavi i zahvalivši svojoj voljenoj što je ovu godinu učinila najvećom u njegovom životu, podijelio je fotografiju nasmijanog para kako držeći se za ruke odlazi od mjesta u prirodi gdje su razmjenili zavjete.

'Nadam se da ću svaki rođendan provesti uz tebe do posljednjeg dana. I nakon toga. Zauvijek tvoj', napisao je Ronson i nakon niza srdaca za svoju dragu, u zagradi dodao: 'I da, vjenčali smo se'.

Prema pisanju Page Six, par je prošloga mjeseca trebao imati veću svatovsku svečanost u New Yorku, ali su zbog širenja Delta varijante Covida bili prisiljeni smanjiti slavlje.

Vijest o vjenčanju dolazi nedugo nakon prvih glasina o njihovim zarukama u svibnju, kada je na lijevoj ruci Gummer primijećen presten s velikim dijamantom.

Zaruke je nekoliko dana kasnije potvrdio Ronson gostujući u podcastu Kevina Parkera koji stoji iza glazbenog projekta Tame Impale, otkrivši i da su se on i Gummer prvi put poljubili slušajući njegov album 'InnerSpeaker'.

Samo mjesec dana kasnije prvi put su se kao zaručeni par pojavili na crvenom tepihu Guccijevog događaja 13. srpnja.

Kako je tada pisao The Sun, Ronson je dobio i službeno odobrenje od Meryl Streep i Dona Gummera da oženi njihovu kćer, kad ih je upoznao u ožujku.

I Ronsonu i Gummer ovo je drugi brak.

Gummer je prethodno bila udana za glazbenika i glumca Taya Strathairna, ali je u travnju 2020. podnjela zahtjev za razvod, navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Rastali su se u kolovozu 2019. godine, mjesec dana nakon što su se vjenčali u tajnosti.

Ronson je prije bio u braku s francuskom glumicom Josephine de La Baume, s kojom se vjenčao 2011. godine, a razveo 2018. Prije tog braka bio je zaručen s Rashidom Jones.