NA OKUPU S NAJMILIJIMA

Mario Valentić sa sinom je u Petrinji; javio se iz potresom razrušene obiteljske kuće

30.12.2020 u 09:00

Bionic
Reading

Glumac i trener Mario Valentić koji je rodom upravo iz potresom stradale Petrinje, posljednja dva dana je s obitelji. Čisti svoj grad, okolicu, pomaže svim stradalima, a posebno teško mu je gledati razrušenu obiteljsku kuću

Mario Valentić putem Instagram profila objavio je snimku iz kuće u rodnoj Petrinji nakon potresa koji je jučer pogodio to područje. Snimka prikazuje veliku štetu od potresa, a u jednom trenutku se vide i interventne službe na krovu.

Istovremeno je putem Facebook profila objavio da su svi njegovi dobro, da odlazi pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

Nakon potresa oglasila se i njegova bivša supruga Mirna Maras Batinić koja je otkrila da je s Marijem u Petrinji i njihov sin, a Valentić je na Facebooku objavio i njihove zajedničke fotografije.

‘Hvala svima ljudi. Izazovno je, ali dobro. Djelujemo’, napisao je uz fotografije s obitelji i sinom. Vidljivo je da su cijelu noć svi proveli zajedno na okupu, u kuhinji okupljeni oko stola. Mario na fotografiji grli svoga sina kojeg dijeli s bivšom suprugom. Maleni Niko s ocem hrabro obilazi kuću noseći na sebi kacigu, zaštitne rukavice.

Posljednjom objavom Valentić je zahvalio svima na pružanju pomoći njegovim sugrađanima te mještanima okolnih sela koji iza sebe imaju dugu, tešku i neprospavanu noć.